16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Πολύ κοντά στα video games το πρώτο trailer του Sonic Prime

    Το πρώτο trailer της 3D animated σειράς Sonic Prime, η οποία βασίζεται στην αγαπημένη μασκότ της SEGA, έδωσε στη δημοσιότητα πριν από μερικές ώρες το Netflix. Η σειρά θα ακολουθήσει τον δημοφιλή σκαντζόχοιρο και τους φίλους του σε μια νέα multiverse περιπέτεια, καθώς ο ήρωας θα πρέπει να αποκαταστήσει την πραγματικότητα μετά από ένα καταστροφικό λάθος.

    Μπορεί το trailer να μην αποκαλύπτει πολλά για την πλοκή του Sonic Prime. Υπόσχεται όμως ότι η νέα σειρά θα βρίσκεται αρκετά κοντά στην ατμόσφαιρα των παιχνιδιών. Το μεγαλύτερο μέρος του video τοποθετείται στο Green Hill, τη γνώριμη ζώνη του πρώτου video game Sonic. Tο trailer επίσης μαρτυρά ότι ο Dr. Robotinik παραμένει ο κεντρικός κακός του franchise, αφού ο επιστήμονας εμφανίζεται μέσα σε ένα τεράστιο ρομπότ έτοιμος να αντιμετωπίσει το Sonic. Σύμφωνα με τη σύνοψη του Netflix, η μεταξύ τους μάχη θα είναι αυτή που θα κάνει την πραγματικότητα να καταρρεύσει, μεταφέροντας τον σκαντζόχοιρο στο Shatterverse, ένα μέρος όπου κάθε διάσταση αμφισβητείται.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    PS5 με αποσπώμενο disc drive ετοιμάζει η Sony (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles