22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Prestigio Multiboard: Ένας σύγχρονος τρόπος μετάδοσης της πληροφορίας!

    Για πρωτότυπες παρουσιάσεις που προκαλούν το ενδιαφέρον!

    To Prestigio Multiboard είναι εδώ, για να μετατρέψει ένα παραδοσιακό τρόπο μετάδοσης της πληροφορίας, σε σύγχρονο και πιο ελκυστικό. Αποτελεί την ιδανικότερη λύση για εντυπωσιακές παρουσιάσεις, σε αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες σύσκεψης και αίθουσες συνεδρίων. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη ξεκινώντας από: 55″ μέχρι 98″με 4K Ultra HD ανάλυση, τρέχει με επεξεργαστή Intel Core i5 ή i7 και Windows 10 Pro. Με τη δυνατότητα πολλαπλής αφής πέρα των 10 σημείων, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν ή να αγγίξουν ταυτόχρονα στην οθόνη.

    Η οθόνη που αλλάζει τα δεδομένα των εταιρικών συναντήσεων!

    Η χρήση ενός Prestigio Multiboard σε μια αίθουσα σύσκεψης, αντικαθιστά τον προβολέα, τον υπολογιστή, το flip chart και την οθόνη, που παραδοσιακά βρίσκονται σε αυτή, προκαλώντας το ενδιαφέρον του ακροατηρίου. Ο χρήστης μπορεί να οργανώσει εύκολα τις ιδέες του σε μια μόνο οθόνη και να παρουσιάσει με κατανοητό και πρωτότυπο τρόπο τις ιδέες του προς τους συναδέλφους του.

    Ξεχάστε μαρκαδόρους και projectors – Η εκπαίδευση γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ με το Prestigio Multiboard!

    Τα παιδιά τείνουν να χάνουν εύκολα τη προσοχή τους κατά τη διάρκεια παράδοσης του μαθήματος, έτσι με την ένταξη ενός Multiboard στην αίθουσα, η διδασκαλία αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον. Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ‘’παίξουν’’ με την οθόνη, να δουν εικόνες και βίντεο σε υψηλή ανάλυση, να σχεδιάσουν και να γράψουν με τα εγκατεστημένα εργαλεία αλλά και να δημιουργήσουν 3D μοντέλα.

    Ένα Prestigio Multiboard μπορεί να τοποθετηθεί σε βάση στο τοίχο (wall mount) και  σε βάση δαπέδου (floor stand).

    Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Prestigio Multiboard: https://multiboard.prestigio.com/ ή επικοινωνήστε στο +357 25 257 350.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles