16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Πρώτη ματιά στο reality Squid Game – Δείτε το trailer του Netflix

    456 πραγματικοί παίκτες είναι έτοιμοι να διαγωνιστούν για το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεοπτικής πραγματικότητας, παίρνοντας μέρος στο reality του Squid Game. Στο πλαίσιο τoy Tudum, το Netflix παρουσίασε το πρώτο teaser του project Squid Game: The Challenge, στο οποίο οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε μια μη θανατηφόρα έκδοση της σειράς, επιδιώκοντας να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο 4.56 εκατομμυρίων δολαρίων που θα αλλάξει τη ζωή τους.

    Λέγεται ότι είναι το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεοπτικής πραγματικότητας, ενώ η επίσημη σύνοψη του Netflix για το reality αναφέρει: “Μέσα από μια σειρά παιχνιδιών, κάθε παίκτης θα φτάσει στα όριά του και θα αναγκαστεί να αναρωτηθεί πόσο μακριά θα φτάσει για να κερδίσει, με ευκαιριακές συμμαχίες, στρατηγικές και προδοσίες να ακολουθούν”.  Τα γυρίσματα για το Squid Game: The Challenge πραγματοποιήθηκαν στα Cardington Studios κοντά στο Bedford στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποτελούμενο από 10 επεισόδια, το Squid Game: The Challenge θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το Νοέμβριο.

    Δείτε στη συνέχεια το teaser:

    Σημειώνεται ότι νωρίτερα φέτος, η σειρά πυροδότησε διαμάχη όταν δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι διαγωνιζόμενοι κατέληξαν να περνούν ώρες σε θερμοκρασίες -3C και έπρεπε να παραμείνουν εντελώς ακίνητοι για να κερδίσουν το πρώτο παιχνίδι του reality – Red Light, Green Light. Αναφέρθηκε ότι ορισμένοι παίκτες υπέστησαν κάτι που έμοιαζε με κρυοπαγήματα και ότι τουλάχιστον ένας διαγωνιζόμενος βγήκε με φορείο. Ωστόσο, το Netflix υπερασπίστηκε αργότερα τις συνθήκες στο σετ του Squid Game: The Challenge, αναφέροντας ότι οι ισχυρισμοί για σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν ψευδείς.

    Διαβάστε επίσης:

    LOTR: The Rings Of Power: Νέες πληροφορίες για τη 2η σεζόν

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles