16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Πρώτη ματιά στο remake του Metal Gear Solid Delta: Snake Eater – Δείτε το gameplay trailer

    Μια έκπληξη επεφύλασσε για τους fans το Xbox Partner Preview, το οποίο επέτρεψε μια πρώτη ματιά στο πολυαναμενόμενο remake Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Το remake ανακοινώθηκε πριν από μερικούς μήνες και τώρα μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τη χρήση της Unreal Engine 5, μαζί με μερικά γρήγορα πλάνα κατασκοπευτικής δράσης.

    Το gameplay trailer φέρει τον τίτλο “first in-engine look” και παρουσιάζει το Big Boss να τρυπώνει στη ζούγκλα και να περνά πάνω από ξύλινες γέφυρες, μέσα από τα χαρακώματα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Η αλήθεια είναι ότι το video δεν προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το story του video game, ξεκαθαρίζει όμως ένα πράγμα: ο πήχης μπαίνει… ψηλά! Το gameplay αποκαλύπτει ένα παιχνίδι που παραμένει πιστό στις ρίζες του -αυτό δηλαδή που επιθυμούν οι gamers από το remake ενός κλασικού παιχνιδιού.

    Ο τίτλος αποκαλύφθηκε το Μάιο κατά τη διάρκεια ενός PlayStation Showcase. Το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater είναι ένα remake του τρίτου παιχνιδιού Metal Gear Solid που κυκλοφόρησε αρχικά το 2004. Όπως και το πρωτότυπο, αποτελεί ένα prequel της δεκαετίας του 1960 της σειράς Metal Gear, που αφηγείται την ιστορία προέλευσης του Big Boss. Ως εκ τούτου, χρησιμεύει ως θεμελιώδης αφήγηση στο ευρύτερο σύμπαν του Metal Gear.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Wars: Dark Forces Remaster (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles