20.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Πώς ήταν το iPad … 7 χρόνια πριν την κυκλοφορία του; (Φωτο)

    Να που βγαίνει και κάτι ενδιαφέρον από την δικαστική διαμάχη της Apple με την Samsung, ίσως το μόνο. Σε έγγραφα που συνοδεύουν μία κατάθεση του Sir Jonathan Ive, του designer της Apple, εντοπίστηκαν φωτογραφίες ενός πρωτότυπου iPad που αποδεικνύουν ότι η εταιρεία «έπαιζε» με την ιδέα του tablet από το 2002 τουλάχιστον.

    Την αποκάλυψη έκανε το NetworkWorld, ψάχνοντας τα έγγραφα από μία κατάθεση του Ive τον Δεκέμβριο του 2011, στην οποία αναφέρει ότι είχε δει ένα mockup ενός tablet, στο οποίο αναφέρεται ως “prototype 035”, σχεδόν μία δεκαετία πριν την κυκλοφορία του iPad:

    Απ’ ότι θυμάμαι αμυδρά, πρέπει να είχα δει το συγκεκριμένο κάποια στιγμή ανάμεσα στο 2002 και το 2004, αλλά και παρόμοια με αυτό, τον πρώτο καιρό, όταν διερευνούσαμε σχέδια για tablets που αργότερα έγιναν το iPad

    Αυτό είναι λοιπόν το Prototype 035 και όπως βλέπετε, μοιάζει στο σχήμα με το γνωστό μας iPad, είναι όμως πάρα πολύ πιο παχύ και δεν φαίνεται να έχει buttons, στο πλάι του, ή υποδοχές.

    Αν υπολογίσουμε πάντως ότι το συγκεκριμένο mock up είναι από το 2002, επιβεβαιώνεται το πόσα χρόνια περνούν στην Apple, ώστε μία ιδέα να γίνει πραγματικό προϊόν και πόσος χρόνος ξοδεύεται για να τελειοποιηθεί αυτό.

    Έτσι επιβεβαιώνεται και ότι λέγεται στην Apple από τον περασμένο Οκτώβριο, μετά το θάνατο του Steve Jobs: Η σειρά των προϊόντων που θα κυκλοφορήσει στα επόμενα χρόνια, είναι ήδη προγραμματισμένη.

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles