16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Πως να μετατρέψεις το Android κινητό σου σε iPhone εντελώς δωρεάν

    Και άσχετος να είσαι με τα smartphones, τη διαδικασία rooting λογικά θα την έχεις ακούσει. Είναι ο μόνος τρόπος να επέμβεις στο εργοστασιακό λογισμικό του κινητού και να το διαμορφώσεις όπως εσύ θέλεις. Από γραμματοσειρές και εικονίδια, μέχρι ρυθμίσεις και χαρακτηριστικά, ένας γεναίος νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου. Για να καταλάβεις, κάνοντας jailbreak σε ένα iPhone (ότι και η λειτουργία rooting για το Android), αποκτάς αναφορά παράδοσης, αλλά και την ικανότητα μεταφοράς αρχείων μέσω Bluetooth. Πρακτικά οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες.

    Το θέμα είναι ότι εκτός από δύσκολο, το “ρουτάρισμα” είναι και αμφιλεγόμενο, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις σου αφαιρεί την εγγύηση της συσκευής. Άσε που αρκετές φορές πρέπει να ασχοληθείς με τις ώρες για να το πετύχεις… Ανάμεσα λοιπόν στις ROM’s που θα βρεις διαθέσιμες για να ακολουθήσεις το rooting, υπάρχει μια, ονομάτι MIUI. Μάλιστα όσοι την έχουν εγκαταστήσει, μπορούν να σου επιβεβαιώσουν γιατί όλοι τάσσονται υπέρ της. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι οι άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης. Επί της ουσίας είναι η μόνη που μεταμορφώνει με ακρίβεια ένα οποιοδήποτε Android σε κλώνο του iPhone, για να μην πω σε κάτι καλύτερο και με παρεξηγήσεις.

    Οι άνθρωποι λοιπόν που κρύβονται πίσω από τη δημιουργία του MIUI, αποφάσισαν να δώσουν ένα κομμάτι του for free στο λάο. Χωρίς φυσικά να χρειάζεται να γίνει rooting. Βασικά ο MiHome Launcher κάνει ότι και ο Apex Launcher, αλλά στη λογική της διάσημης ROM. Που σημαίνει ότι αν διαλέξεις το κατάλληλο theme θα κάνει το δικό σου Android, σχεδόν, iPhone. Θα τον βρεις δωρεάν στο Google Play για Android 2,3 και ICS, αλλά μην ξεχάσεις να το συνδυάσεις και με τον exdialer για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία στο σύνολο της.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles