20.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Ριζική ανακαίνιση στο νέο trailer του The Bear

    Η μεγάλη μεταμόρφωση του εστιατορίου της σειράς The Bear ξεκινά με ένα νέο trailer, γεμάτο με συνήθεις κατασκευαστικούς πονοκεφάλους: οι εργολάβοι δυσκολεύονται και εγκαθίστανται οι πρώτες νέες συσκευές.  Οι Carmy (Jeremy Allen White), Sydney (Ayo Edebiri) και Sugar (Abby Elliott) έχουν μόνο έξι μήνες για να ανακαινίσουν το εστιατόριο στο Σικάγο, γεγονός που απαιτεί ταχύτητα στην ανακαίνιση, δοκιμές μενού, καθαριότητα και προφανώς μερικά μαθήματα μαγειρικής.

    Δείτε το trailer:

    https://youtu.be/i5U-w1yL4r0

    Η πρώτη σεζόν του The Bear έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιούνιο και ακολούθησε τον Carmy (Jeremy Allen White), έναν σεφ υψηλής γαστρονομίας, ο οποίος επιστρέφει στη γενέτειρά του, το Σικάγο, για να αναλάβει το εστιατόριο του αείμνηστου αδελφού του με τη βοήθεια της μικρής αδερφής του και του ξαδέλφου του Richie (Ebon Moss-Bachrach). Ονομάζεται The Beef – και βασίζεται στην πραγματική τοποθεσία εστίασης στο Σικάγο Mr. Beef. Το εστιατόριο αγωνίζεται, είναι χρεωμένο, υποβαθμισμένο και στελεχωμένο με μερικούς ιδιόρρυθμους (και απείθαρχους) χαρακτήρες. Ο Carmy προσλαμβάνει τη Sydney (Ayo Edebiri), απόφοιτο του Ινστιτούτου Μαγειρικής της Αμερικής που δεν έχει μεγάλη πρακτική εμπειρία, προκειμένου να διαμορφώσει το εστιατόριο.

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 19 Ιουlίου.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles