18.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Σαρώνει το Hogwarts Legacy! Διπλάσιες οι πωλήσεις του από το Elden Ring

    Δεδομένης της δημοτικότητας του Harry Potter, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι το Hogwarts Legacy θα αποτελούσε σύντομα εμπορική επιτυχία. Παρά τα ποικίλα σχόλια και τη σκληρή κριτική που δέχεται η συγγραφέας των βιβλίων J.K. Rowling για τα ομοφοβικά σχόλιά της, η Avalanche Software κατάφερε να αναπτύξει ένα open world action RPG που πέτυχε εντυπωσιακές πωλήσεις παγκοσμίως την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

    Όπως έγινε γνωστό, με βάση τις ψηφιακές πωλήσεις που πέτυχε ο τίτλος στην Ευρώπη, το Hogwarts Legacy κατάφερε να ξεπεράσει τις πωλήσεις αρκετών μεγάλων κυκλοφοριών που έκλεψαν τις εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια. Το ψηφιακό του λανσάρισμα στην Ε.Ε είναι 56% μεγαλύτερο από αυτό που κατάφερε να πετύχει το Elden Ring το προηγούμενο έτος. Με εξαίρεση τις κυκλοφορίες FIFA και Call of Duty, το Hogwarts Legacy αποτελεί πλέον το μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Ευρώπη μετά το Red Dead Redemption 2 το 2018.

    Ο open world τίτλος είχε ένα εντυπωσιακό λανσάρισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τις φυσικές πωλήσεις να ξεπερνούν κατά 80% το Elden Ring. Επίσης, πέτυχε το δεύτερο υψηλότερο ρεκόρ στο Steam με 879. 000 παίκτες. Το Hogwarts Legacy είναι διαθέσιμο σεPS5, Xbox Series X/S και PC. Αναμένεται σε PS4 και Xbox One στις 4 Απριλίου και σε Nintendo Switch στις 25 Ιουλίου.

    Διαβάστε επίσης: Παίξτε δωρεάν το Far Cry 6 σε Xbox, PlayStation και PC το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles