20.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Scorn: 8 λεπτά gameplay από το ατμοσφαιρικό horror της Ebb Software

    H Ebb Software και η Kepler Interactive έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer διάρκειας 8 λεπτών για το Scorn, τον τίτλο τρόμου που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC (μέσω Steam, Epic Games Store και GoG) και Xbox Series X|S στις 21 Οκτωβρίου.

    Το Scorn είναι ένα ατμοσφαιρικό horror παιχνίδι πρώτου προσώπου, που τοποθετείται σε ένα σύμπαν εφιαλτών με περίεργες μορφές. Ο παίκτης χάνεται σε έναν ονειρικό κόσμο, ξεκλειδώνει περιοχές που απαιτούν διαφορετικές δυνατότητες, όπλα και αντικείμενα, ενώ κάθε τοποθεσία έχει τη δική της ιστορία, τους γρίφους και τους χαρακτήρες της. Στο νέο video παρακολουθούμε τον πρόλογο του παιχνιδιού και το γρίφο που θα κληθούν οι παίκτες να λύσουν.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο παιχνίδι Iron Man αναπτύσσεται από τη EA Motive

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles