16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Σοκάρει το budget για την ανάπτυξη του GTA 6 – Το ακριβότερο παιχνίδι στην ιστορία

    Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, το GTA 6 είναι ένα video game με budget που αγγίζει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο φιλόδοξα παιχνίδια στην ιστορία της σειράς. Πρόσφατη φήμη ήθελε το παιχνίδι να βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2014 και την εταιρεία να έχει ήδη επενδύσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο χάκερ απλώς παρεξήγησε τα δεδομένα, καθώς το ποσό αυτό έχει διατεθεί για το παιχνίδι συνολικά, όπως διευκρινίστηκε από το vx-underground στο Twitter.

    Με αυτά τα δεδομένα, ας δούμε πώς μπορεί να δαπανηθεί αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό στην ανάπτυξη ενός παιχνιδιού. Ο εν λόγω προϋπολογισμός αρχικά καθιστά τον επερχόμενο τίτλο αρκετά φιλόδοξο. Με τόσα χρήματα να διατίθενται για το GTA 6, η Rockstar Games θα βρει διαφορετικούς τρόπους για να βεβαιωθεί ότι το επερχόμενο παιχνίδι υπερβαίνει κάθε προσδοκία που έχουν συσσωρεύσει οι fans όλα αυτά τα χρόνια.

    Σύμφωνα με μια πρόσφατη ανάρτηση στο Twitter από τον Derek Strickland, οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα σε τέσσερις σημαντικές πτυχές του παιχνιδιού, όπως:

    Multi-year development του βασικού παιχνιδιού (Story mode)

    -Marketing, έκδοση και διανομή

    -Νέο περιεχόμενο (updates)

    -GTA 6 Online mode

    Ο Jason Schreier είχε αναφέρει ότι το επερχόμενο παιχνίδι της μακροχρόνιας σειράς θα διαδραματίζεται στο Vice City και οι προγραμματιστές σχεδιάζουν να επεκτείνουν το χάρτη με την πάροδο του χρόνου με συνεχείς ενημερώσεις. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερο περιεχόμενο, περισσότερες αποστολές και περισσότερες πόλεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Bloomberg, ο τίτλος πρόκειται επίσης να έχει την πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια της σειράς, μια Λατίνα, μαζί με έναν άνδρα πρωταγωνιστή, το δίδυμο του οποίου φαίνεται να εμπνέεται από τους ληστές Bonnie και Clyde. 

    Διαβάστε επίσης:

    “Κλείδωσε” το deal της Microsoft με τη Sony – Το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles