17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    TEDxLimassol 2022: επιστρέφει στις 19 Νοεμβρίου στη Λεμεσό με θέμα “Living on the Edge”

    Στις 19 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa επιστρέφει το TEDxLimassol, με κεντρικό θέμα “Living on the Edge”, και στόχο να εμπνεύσει και να προωθήσει τη διάδοση καινοτόμων ιδεών μεταξύ ομιλητών και συμμετεχόντων.

    Το ΤΕDxLimassol, αποτελεί μια εκδήλωση που φέρνει στη σκηνή ανθρώπους που εμπνέουν και καινοτομούν και εφοδιάζει τους συμμετέχοντες με ερεθίσματα, ιδέες, αντιλήψεις, που βρίσκονται στην πρωτοπορία της σκέψης, της επιστήμης και της τέχνης. Οι θεματικές του ενότητες, ενθαρρύνουν τόσο τους ομιλητές, όσο και τους συμμετέχοντες, να προβληματιστούν και να συζητήσουν για τα όσα έπονται σε τομείς όπως: η κλιματική αλλαγή, η επιστήμη, η ιατρική, η εκπαίδευση. Μέσω της προώθησης αξιόλογων ιδεών, αναπτύσσεται η θέληση στο κοινό να εξερευνήσει τις δυνατότητες των επιστημών, της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της τέχνης.

    Η εκδήλωση γίνεται με headline partners την Exness μιας από τις σημαντικότερες fintech εταιρείες διεθνώς, με έδρα τη Λεμεσό και την payabl., μια σύγχρονη εταιρεία στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών.

    Με την πλειονότητα των προσκεκλημένων να προέρχεται από το εξωτερικό, στο TEDxLimassol, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν 20 ομιλητές και μουσικούς, αντλώντας έμπνευση και ερεθίσματα από τις ιστορίες τους.

    Με το φετινό TEDxLimassol, που διεξάγεται με headline partners την Exness μιας από τις σημαντικότερες fintech εταιρείες διεθνώς, με έδρα τη Λεμεσό και την payabl., η πόλη της Λεμεσού εντάσσεται ξανά στον κατάλογο των χιλιάδων πόλεων που φιλοξενούν ένα ΤED Event και η πόλη μετατρέπεται  σε επίκεντρο επιστημονικών και τεχνολογικών αναζητήσεων, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

    Περισσότερες πληροφορίες και νέα για το TEDxLimassol, μπορείτε να το βρείτε: στην ιστοσελίδα: www.tedxlim.com και στο Facebook: https://www.facebook.com/TEDxLimassol.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles