18.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Τέλος εποχής για το Xbox Live Gold – Τι αλλάζει από τις 14 Σεπτεμβρίου

    Το Xbox διανύει μια νέα εποχή στην ιστορία του και αυτό έχει αρχίσει πλέον να γίνεται σαφές. Η Microsoft αποκάλυψε ότι αντικαθιστά το Xbox Live Gold με το Game Pass Core στις 14 Σεπτεμβρίου. Η συνδρομή των 60 δολαρίων ετησίως (ή 10 δολάρια ανά μήνα) είναι απαραίτητη για να παίξετε πολλά (αλλά όχι όλα) online multiplayer games σε κονσόλες, όπως και πριν, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία μοιράζει bonus games.

    Η εταιρεία αποχαιρετά το Gold, το οποίο προσέφερε μια σταθερή ροή τίτλων για τους συνδρομητές Live. Αντ ‘αυτού, οι παίκτες θα λάβουν μια βασική συλλογή περισσότερων από 25 παιχνιδιών με νέες καταχωρήσεις δύο έως τρεις φορές το χρόνο. Τα περισσότερα από αυτά είναι παιχνίδια first party, όπως το Doom Eternal, το Forza Horizon 4 και το Halo 5, αν και οι συνδρομητές θα βρουν περιστασιακά third party, όπως το Among Us και το Human Fall Flat.

    Αν είστε ήδη συνδρομητής στο Xbox Live Gold, θα μεταβείτε αυτόματα στο Game Pass Core όταν θα είναι διαθέσιμο. Το Games with Gold λήγει την 1η Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια Xbox One για τα οποία έχετε κατοχυρώσει, αν είστε μέλος Core ή Ultimate. Τα Redeemed παιχνίδια Xbox 360 είναι δικά σας για να τα διατηρήσετε ακόμα και αν λήξει η συνδρομή σας.

    Η Microsoft έχει σηματοδοτήσει την πρόθεσή της να αλλάξει το Live Gold εδώ και λίγο καιρό. Σταμάτησε να προσφέρει συνδρομές διάρκειας ενός έτους το 2020 και εγκατέλειψε τα παιχνίδια Xbox 360 το 2022. Η εταιρεία σχεδίαζε να αυξήσει τις τιμές του Gold το 2021, ανακάλεσε όμως την απόφαση τότε.

    Διαβάστε επίσης:

    “Κλείδωσε” το deal της Microsoft με τη Sony – Το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles