16.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    The Continental: Δείτε το πρώτο trailer της νέας prequel σειράς του John Wick!

    Μπορεί να χορτάσαμε τον Keanu Reeves στο ρόλο του ψυχρού εκτελεστή John Wick, παρόλα αυτά ο εγκληματικός υπόκοσμος που πραγματεύτηκαν με τόσο μεγάλη μαεστρία οι εμπνευστές της θρυλικής σειράς, όπως όλα δείχνουν έχει ακόμα πολλά να μας… δώσει. Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι οι δημιουργοί ετοίμαζαν μια spin-off σειρά στην οποία οι θεατές θα ταξίδευαν πολλά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στα 70s, με την εν λόγω σειρά να εστιάζει στο Continental, το εμβληματικό ξενοδοχείο που «ξαπόσταινε» ο John Wick και επέλεγε τα όπλα και τα… κουστούμια του.

    Στην εν λόγω spin-off σειρά πρόκειται να δούμε τον Winston Scott σε νεαρή ηλικία (o Colin Woodell παραλαμβάνει τη σκυτάλη του χαρακτήρα από τον Ian McShane) με το story να διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 1975. Ο νεαρός Winston Scott πρόκειται να επιχειρήσει να πάρει τον έλεγχο του ξενοδοχείου, ένα task που μάλλον θα συναντήσει πολλά εμπόδια. Πέραν του Woodell, πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει και ο Mel Gibson, ο οποίος θα υποδυθεί τον Cormac. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η σειρά θα αποτελείται από τρία επεισόδια διάρκειας 90 λεπτών το καθένα, ενώ δεν πρόκειται να δούμε τον Keanu Reeves να επαναλαμβάνει το ρόλο του (λογικά στα 70s θα ήταν… παιδάκι).

    To The Continental: From the World of John Wick πρόκειται να προβληθεί στο Amazon Prime Video στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 29/9 και 6/10 αναμένονται και τα άλλα δύο επεισόδια. Όπως όλα δείχνουν, το Continental θα είναι μια υπερπαραγωγή από τη στιγμή που συνολικά θα κοστίσει παραπάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια. Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε για να μπαίνετε σιγά σιγά στο κλίμα…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles