18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    «The Princess»: Κυκλοφόρησε το trailer του νέου ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα

    H πριγκίπισσα Νταϊάνα έχει αποτελέσει κεντρικό πρόσωπο σε άπειρες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ, το υλικό όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, μοιάζει ανεξάντλητο. Ένα ακόμα ντοκιμαντέρ για τη Λαίδη Ντι με τον τίτλο «The Princess». Η παραγωγή στοχεύει να διερευνήσει τη συνενοχή όλων στον τραγικό θάνατο της Νταϊάνα και χρησιμοποιεί αποκλειστικά αρχειακό υλικό.

    Ο σκηνοθέτης Εντ Πέρκινς κατά τη διάρκεια της παραγωγής του ντοκιμαντέρ είχε την αποστολή να επιλέξει στιγμιότυπα από περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο, από φωτογραφίες και αποσπάσματα ειδήσεων έως ηχογραφήσεις και συνεντεύξεις με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο. Στο ντοκιμαντέρ δεν υπάρχουν συνεντεύξεις με κοντινά πλάνα και αφήγηση. Ο Πέρκινς ανέφερε ότι «ελπίζει η ταινία να δίνει μια πιο σύνθετη κατανόηση τόσο της Νταϊάνα όσο και της σχέσης που έχουμε ακόμα με τη βασιλική οικογένεια, όπως προβάλλεται από τον Τύπο. Από πολλές απόψεις, μερικές από τις εντάσεις και τις ρήξεις που εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτή τη σχέση μπορούν να εντοπιστούν στη Νταϊάνα».

    «Την ημέρα που πέθανε η Νταϊάνα, ήμουν 11 ετών και θυμάμαι ότι με ξύπνησαν οι γονείς μου, οι οποίοι ήταν πολύ συναισθηματικοί με αυτό, με έναν τρόπο που μου προκάλεσε έκπληξη. Υπήρχε αυτό το εθνικό κύμα θλίψης και πένθους που δεν είχα δει ποτέ μέχρι τότε και δεν νομίζω ότι το έχω ξαναδεί από τότε. Οι ενήλικες θρηνούσαν για αυτό το πρόσωπο σαν να ήταν η ίδια τους η μητέρα ή η κόρη τους» σημείωσε.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Πρεμιέρα στις 23 Μαΐου για την αστυνομική σειρά «No Return» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles