20.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Τη Στρουμφίξατε ή αλλιώς σας περιμένει Διαγωνισμός!



    Η ελληνική πολιτική σκηνή μας παρέχει μία πλειάδα από επιλογές για να ταιριάξουμε τις καρικατούρες της με κάθε έναν από τους χαρακτήρες από τα αξιολάτρευτα Στρουμφάκια. “Αυτός” μοιάζει με τον τέλειο Γκρινιάρη. “Εκείνος” είναι σαν να κοιτάζει ο Χουζούρης τον καθρέπτη. Καλά, “αυτός” γεννήθηκε κανονικός Σκουντούφλης. Όσο για τον Δρακουμέλ, γνωρίζουμε την αντιστοιχία από πολύ παλιά. Αλλά αρκετά με τις αστειότητες της καθημερινότητάς μας. Είναι καιρός να ασχοληθούμε με κάτι που είναι πραγματικά διασκεδαστικό.
    Η κυκλοφορία της ταινίας Στρουμφάκια σε DVD, Blu-ray και 3D Blu-ray, έρχεται να μας θυμίσει πόσο απολαυστικά «μπλε» είναι η ατμόσφαιρα στο Στρουμφοχωριό και η καθημερινότητα των μικρών «τρία μήλα ύψος» ηρώων. Το πλέον καταλυτικό τους χαρακτηριστικό είναι η αγνότητα της σκέψης και της διάθεσής τους, που σου καθαρίζουν την καρδιά από κάθε τι κουτοπόνηρο, υστερόβουλο και μίζερο.

    Ο Raja Gonsell (βλέπε Scooby-Doo και Beverly Hills Chihuahua), πήρε την κλασική comic δημιουργία του Peyo Culliford και την διακτίνισε στη Νέα Υόρκη. Τον Παπά Στρουμφ, που υποστηρίζει πως είναι 546 χρονών, τον Σπιρτούλη που όλο και κάποια καλή ιδέα θα κατεβάσει, την Στρουμφίτα που είναι single και κούκλα (η Katy Perry μπήκε στο κλίμα γρήγορα), αλλά και τον «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε» Δρακουμέλ (Hank Azaria) που θα βρεθεί να τους κυνηγάει από το Στρουμφοχωριό στην 5th Avenue, έχοντας ως στόχο να πάρει στα χέρια του τη μαγική αύρα που διαθέτουν τα Στρουμφάκια για να αποκτήσει δύναμη. To κόλπο του “blend in” σε αφίσες του Blue Man Group και του Blu-ray logo, τους βοηθάει να ξεφεύγουν από τον διώκτη και να φέρουν μία… μπλε ανατροπή στη ζωή των Neil Patrick Harris και Jayma Mays. Έξτρα points στη φευγάτη Azrael, που εκεί που άλλες γάτες έχουν εννιά ζωές, εκείνη έχει εννιά διαφορετικούς τρόπους για να βγάλει γέλιο με τις «αστοχίες» της.

    Η χρήση της λέξης «στρουμφ» ως ρήμα, ουσιαστικό, επίθετο, και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σας και η ακατάπαυστη επανάληψη του σήμα κατατεθέν τραγουδιού τους –λα, λα, λα-λα-λα-λα-, είναι αρκετά για να σας κάνουν εεε, ρεζίλι στην δουλειά σας, αλλά και για να σας μπάσουν στο κλίμα της ταινίας που θέλησε πρωτίστως να εισχωρήσει στα παιδικά μυαλά.

    Και τώρα μπορείτε να κάνετε… Μπλε από τη χαρά τους όλα τα πιτσιρίκια που τριγυρνούν στη ζωή σας κερδίζοντας ένα από τα 40 activity packs και μία από τις 20 κονκάρδες του διαγωνισμού μας!

    Αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το post για να συμμετάσχετε στην κλήρωση για τα ένα από τα 40 activity packs και μία από τις 20 κονκάρδες.  O διαγωνισμός διαρκεί από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 έως την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011 , τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:00 στα γραφεία μας, Μάγερ 15, 104 38, Αθήνα και οι νικητές θα ανακοινωθούν άμεσα από το digitallife.gr

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.gr, nethall.gr, jaba.gr, verysmart.gr, diagonismoi24.gr, kliroseis.gr, contests.gr, deals24.grkerdiseto.blogspot.comwhatcaniwin.com


    Related Articles

    79 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles