20.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Την επόμενη… μέρα του MIUI αποκάλυψε η Xiaomi – Γνωρίστε το HyperOS

    Πριν από μερικές μέρες υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την επόμενη «σελίδα» του MIUI της Xiaomi. Σήμερα όμως η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το… διάδοχο, συστήνοντας στο κοινό το νέο λειτουργικό σύστημα Xiaomi HyperOS. Με αυτή την κίνηση, η Xiaomi έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν το νέο όνομα να είναι MiOS.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη σειρά Xiaomi 14 θα είναι η πρώτη που θα διαθέτει αυτό το νέο λειτουργικό σύστημα. Η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα στα σχέδια της εταιρείας. Επιπλέον, ο Lei Jun δήλωσε ότι το HyperOS θα αντικαταστήσει σταδιακά το MIUI σε παλαιότερες συσκευές που τρέχουν επί του παρόντος με αυτό. Επιπλέον, μια ενδιαφέρουσα πτυχή της αλλαγής είναι εάν η Xiaomi μετατοπίζεται προς ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε έκδοση Android με HyperOS, παρόμοιο με το ColorOS, το OxygenOS, το OneUI και το Funtouch OS, τα οποία αναβαθμίζουν ετησίως το λογισμικό τους, διατηρώντας παράλληλα την τελευταία έκδοση Android ως θεμέλιό τους. Ορισμένες αναφορές δείχνουν ότι η Xiaomi μπορεί να αντλήσει έμπνευση από το λειτουργικό σύστημα Harmony OS της HUAWEI.

    Διαβάστε επίσης:

    Wave Keys: Tα νέα εργονομικά πληκτρολόγια της Logitech ενισχύουν την άνεση και την ευεξία των εργαζομένων!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles