17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το Halo Infinite (δυστυχώς) θα καθυστερήσει, όμως το Xbox Series X θα είναι πιστό στο ραντεβού του!

    H σημερινή επικαιρότητα είχε ένα κακό και ένα καλό για τους fans του Xbox! Ας ξεκινήσουμε από το… κακό, καθώς όπως έγινε γνωστό το πολυαναμενόμενο Halo Infinite δεν θα «προλάβει» να κυκλοφορήσει μαζί με το Xbox Series X τον προσεχή Νοέμβριο, ως ένας συνοδευτικός launch τίτλος της νέας κονσόλας. Σύμφωνα  με την επίσημη ανακοίνωση, που κυκλοφόρησε η 343 Industries, υπάρχουν πολλαπλοί παράγοντες που οδήγησαν τους developers να προβούν στη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς από τη μία (surprise) χρειάζονται παραπάνω χρόνο στο development για να προσφέρουν την απόλυτη next-gen εμπειρία όπως ακριβώς την έχουν οραματιστεί και από την άλλη η ύπαρξη της πανδημίας του COVID-19 κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα, επηρεάζοντας το χρονοδιάγραμμα και τον κύκλο ανάπτυξης του πολυαναμενόμενου τίτλου. Πλέον, το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 (σε άγνωστη ωστόσο ημερομηνία).

    Αναμφίβολα, αρκετοί θα είναι οι gamers οι οποίοι θα απογοητευθούν από την παραπάνω είδηση, καθώς χωρίς το Halo Infinite το Xbox Series X χάνει ένα πολύ σημαντικό όπλο στη φαρέτρα των launch exclusive τίτλων. Ωστόσο, επιστρέφοντας στα θετικά το Xbox Series X θα είναι πιστό στο ραντεβού του και έτσι θα κυκλοφορήσει κανονικά το προσεχή Νοέμβριο, οπότε υπομονή!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles