17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το νέο trailer του Guardians of the Galaxy Vol.2 είναι “όλα τα λεφτά”!

    Όταν κυκλοφόρησε το Guardians of the Galaxy, ίσως ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι δημιουργοί του να μην περίμεναν την τεράστια επιτυχία του, καθώς η αλήθεια είναι ότι ήταν μία πιο “εναλλακτική” πρόταση σε σύγκριση με τα συνηθισμένα super hero movies της Marvel. Ως είθισται λοιπόν και εφόσον η συνταγή ήταν άκρως πετυχημένη, η Marvel έχει ήδη στα σκαριά το δεύτερο Guardians, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2017. Μία πολύ καλή γεύση από το sequel μπορέσαμε να δούμε στο πρόσφατο teaser trailer, το οποίο διακρίνεται για τον δυναμισμό, την εκπληκτική ατμόσφαιρά και φυσικά του αξιολάτρευτους  χαρακτήρες, οι οποίοι κλέβουν την παράσταση.

    guardians_of_the_galaxy_vol_2b-large

    Υπό τους ήχους του κλασικού κομματιού “Fox on the Run” οι Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket και ο Baby Groot κλέβουν για μία ακόμη φορά την παράσταση, καθώς τους βλέπουμε να πρωταγωνιστούν σε εντυπωσιακές actions scenes. Είναι εμφανές ότι τα visuals και τα special effects έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με την πρώτη ταινία, ενώ για μία ακόμη φορά κυριαρχούν οι χιουμοριστικές σκηνές με τον αξιολάτρευτο Baby Groot να είναι πραγματικά όλα τα λεφτά! Φυσικά πολλά απομένουν να αποκαλυφθούν, καθώς στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Kurt Russell (ο οποίος υποδύεται έναν “ζωντανό πλανήτη”), ενώ ακόμη δεν έχουμε δει σε κάποιο trailer τον Yondu και την Nebula που αναμένεται να επιστρέψουν στο sequel. Αν μη τι άλλο πάντως το νέο Guardians of the Galaxy μας έχει ανοίξει από τώρα την όρεξη και στο trailer που ακολουθεί θα πάρετε μία μικρή γεύση…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles