17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το Saw XI ανακοίνωσε η Liongate – Πότε θα το δούμε στις αίθουσες

    Η Lionsgate ετοιμάζει μια ακόμα ταινία Saw. Το στούντιο ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Saw XI, η οποία είναι η 27η Σεπτεμβρίου 2024.  Η τελευταία ταινία, το Saw X, ήταν μια επιτυχία – έκπληξη για το franchise, αφού έγινε η πρώτη στη σειρά που απέσπασε θετικά σχόλια από τους κριτικούς και κέρδισε μεγαλύτερη βαθμολογία Rotten Tomatoes. Ήταν επίσης μια εμπορική επιτυχία, κερδίζοντας περισσότερα από 107.6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με προϋπολογισμό 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Ο βετεράνος του Saw Kevin Greutert ήταν πίσω από το Saw X, το οποίο έριξε ένα πιο συμπονετικό βλέμμα προς τον ανταγωνιστή John “Jigsaw” Kramer (Tobin Bell). «Υπάρχουν τόσες πολλές κατευθύνσεις που θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε, αλλά για μένα, δεν υπάρχει καμία προφανής που να προκύπτει από αυτή την ταινία. Ήθελα πραγματικά να μοιάζει με ένα είδος τελικής αποστολής για τον Jigsaw, αλλά ποτέ μη λες ποτέ», δήλωσε ο Greutert.

    Δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα ταινία. Μέχρι στιγμής, το μόνο που γνωρίζουμε είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles