23.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Τον Penguin από το Batman θα υποδυθεί ο Colin Farrell σε νέα σειρά

    Η ταινία “The Batman” με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Μαρτίου του 2022. Όπως ήδη γνωρίζουμε, θα βασίζεται αρκετά στο δημοφιλές comic «Year One» των Frank Miller και David Mazzucchelli και θα αναδεικνύει την πιο «ντετέκτιβ» πλευρά του μασκοφόρου εκδικητή. Και παρά το γεγονός ότι ακόμα βρισκόμαστε σε περίοδο αναμονής, το HBO Max ετοιμάζει ήδη δύο σειρές που βασίζονται στο σύμπαν του Batman.

    Έρχεται spinoff με πρωταγωνιστή τον Colin Farrell

    Είναι, λοιπόν, επίσημο. Ο Colin Farrell θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη spinoff σειρά του Batman, στην οποία θα υποδυθεί έναν από τους πιο εμβληματικούς κακούς χαρακτήρες, τον Πιγκουίνο. Ο διάσημος σταρ υπέγραψε για να αποκτήσει τη δική του σειρά ο χαρακτήρας της DC, με βάση τα όσα αναφέρει το Variety .

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Lauren LeFranc θα γράψει το σενάριο της σειράς. Μαζί με τον Farrel, στην παραγωγή θα βρίσκεται και ο Dylan Clark. Ο Πιγκουίνος αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους κακούς στο σύμπαν του Batman, ο οποίος είναι αναγνωρίσιμος από το καπέλο του και τις θανατηφόρες του ομπρέλες. Τον χαρακτήρα παλαιότερα έχουν υποδυθεί ηθοποιοί όπως οι Burgess Meredith, Danny DeVito και Robin Lord Taylor.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο θρυλικός “Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το πριόνι” επιστρέφει το Φεβρουάριο – Δείτε το trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles