22.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Τop tech deals για το Black Friday; To eShop της Samsung είναι ο κορυφαίος προορισμός!

    To Black Friday εισέβαλλε αιφνιδιαστικά στη ζωή μας πριν από μερικά χρόνια και έκτοτε η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου μόνο ως «μαύρη» δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς παραδοσιακά πρόκειται για μια «γιορτή», για όλους τους fans της υψηλής τεχνολογίας. Κακά τα ψέματα, όλοι μας περιμένουμε πως και πως για το πότε θα ανέβουν τα κορυφαία offers και deals όχι μόνο κατά τη περίοδο του Black Friday, αλλά και στο Cyber Monday στις 28/11. Από τη στιγμή δε μάλιστα όπου τα πάντα μπορούν να γίνουν «digital» (χωρίς να σπαταλούμε χρόνο αναμένοντας σε ουρές και κυρίως χωρίς το άγχος εάν θα βρούμε το προϊόν που επιθυμούμε), τι καλύτερο από το να παραγγείλεις το αγαπημένο σου smartphone, tablet ή wearable από την άνεση του σπιτιού σου (ή… από την άνεση του κινητού – PC σου)! Κι εδώ βέβαια δεν χρειάζεται να ψάξετε και ιδιαίτερα, καθώς μια online βόλτα  στο eShop της Samsung είναι αρκετή για να βρείτε τα top προϊόντα τεχνολογίας, σε τιμές… «σκάνδαλο»!

    Ένα γαλαξίας από mobile… προσφορές!

    Το eShop της Samsung διαθέτει μια εκπληκτική ποικιλία προσφορών για το φετινό Black Friday – Cyber Monday, δίνοντας σας την ευκαιρία να αποκτήσετε το smartphone, το tablet ή το wearable των ονείρων σας, επιλέγοντας μέσα από μια τεράστια ποικιλία Galaxy προϊόντων! Ξεκινώντας από τον μαγευτικό κόσμο των foldables, στο Samsung eShop μπορείτε να βρείτε σε προνομιακή τιμή, το stylish και super elegant Galaxy Z Flip3, μια ξεχωριστή high-end συσκευή (που μοιάζει περισσότερο με ένα τεχνολογικό fashion statement), η οποία αλλάζει άρδην όλα όσα γνωρίζατε για τον κόσμο των smartphones. Το στοιχείο που καθιστά το Galaxy Z Flip3 ξεχωριστό και unique είναι ο πολυλειτουργικός του χαρακτήρας, το οποίο του επιτρέπει να λειτουργεί ως ένα πολυεργαλείο τόσο για επαγγελματικούς σκοπούς, όσο και για ψυχαγωγία – επικοινωνία.

    Εάν ανήκετε βέβαια στους πιο «παραδοσιακούς» users που λατρεύουν το κλασικό form factor και συγχρόνως διακατέχεστε πάντοτε από το… “Need for Speed”, τότε ένα premium high end smartphone που ανήκει στην οικογένεια των Galaxy S22, η οποία αποτελείται από τα S22/ S22+ και S22 Ultra θα σας μυήσει σε έναν κόσμο όπου μέσω του smartphone σας θα δώσετε πνοή ακόμη και στα πιο δημιουργικά σας όνειρα. H ύπαρξη ενός main camerasensor με ανάλυση στα 108MP (στην έκδοση Ultra) πρόκειται να ανεβάσει σε άλλο level τις mobile φωτογραφίες σας (ακόμη και στις πιο απαιτητικές νυχτερινές λήψεις όταν το φως «λάμπει» δια της απουσίας του), ενώ σε συνδυασμό με το σούπερ βολικό S Pen, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εγκατεστημένα applications σας, να διαμοιραστείτε περιεχόμενο με ελάχιστες κινήσεις, να σχεδιάσετε ή να κρατήσετε σημειώσεις την ώρα ενός απαιτητικού meeting.

    Σε περίπτωση που ναι μεν σας αρέσει το υψηλό performance και η premium high-end αίσθηση, αλλά θέλετε και κάτι πιο προσιτό οικονομικά, τότε είμαστε βέβαιοι ότι η Black Friday προσφορά που τρέχει στο eShop της Samsung για το S21 FE είναι ιδανική! Τα αρχικά FE σημαίνουν Fan Edition και το εν λόγω μοντέλο ουσιαστικά πρόκειται για μια έκδοση του S21, η οποία σχεδιάστηκε αποκλειστικά με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των fans της mobile τεχνολογίας αλλά και του οικοσυστήματος της Samsung. Με εντυπωσιακή απόδοση (χωρίς lag και περιορισμό στην ταχύτητα), περισσότερους τρόπους έκφρασης, κορυφαίο camera setup για επαγγελματικές λήψεις και focus στην ασφάλεια, το S21 FE είναι η απόλυτη συσκευή για τους fans!

    Οι εκπλήξεις βέβαια που σας προσφέρει στο φετινό Black Friday το eShop της Samsung δεν σταματούν εδώ, καθώς εάν ανήκετε στους λάτρεις της Value for Money κατηγορίας, η σειρά Α (Α53 5G, Α52s 5G, A33 5G, Α13 5G και A13) συνδυάζει με άψογο τρόπο την state-of-the art ποιότητα κατασκευής, την υψηλή αντοχή και το γοητευτικό design με μια ελκυστική τιμή, με τη Samsung να «διδάσκει» το πως είναι να σχεδιάζεις και να αναπτύσσεις ένα smartphone αξιώσεων, το οποίο παράλληλα να διατηρεί το κόστος σε χαμηλά επίπεδα. Ειδικά με τα deals που θα βρείτε στο eShop της Samsung, είναι νομίζουμε πολύ δύσκολο να αντισταθείτε στον πειρασμό ενός smartphone της οικογένειας Galaxy A Series!

    Tablets, wearables & More!

    Παράλληλα, στο Black Friday Festival που θα το δείτε να ξεδιπλώνεται στις οθόνες σας μέσα από τo Samsung eShop δεν θα συναντήσετε μόνο smartphones, αλλά και tablets & wearables. Από τη στιγμή που ένα tablet δεν μπορεί να λείπει από κανένα σπίτι, η σειρά Galaxy Tab S8 δημιουργήθηκε για να θέσει νέα στάνταρ σε ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης που προσφέρει ένα tablet. Ενσωματώνοντας στοιχεία που μπορούν να σε ταξιδέψουν, να σε κάνουν να δημιουργήσεις και να εκφραστείς, το Galaxy Tab S8 αλλάζει τα δεδομένα! Ιδανικό για εργασία και ψυχαγωγία, έρχεται με μια σειρά από λειτουργίες που θα ενισχύσουν τη παραγωγικότητα, θα ανεβάσουν την δημιουργικότητα στο επόμενο level και θα προσφέρουν μια εμπειρία χρήσης που μόνο το οικοσύστημα Galaxy της Samsung μπορεί να προσφέρει.

    Σε περίπτωση που ο ποιοτικός ήχος είναι το… «πάθος» σας και απαραίτητο στοιχείο για την on-the-go καθημερινότητά σας, τα Galaxy Buds2 Pro με τον σούπερ εργονομικό design τους αποτελούν τα TWS που δεν θα θέλετε με τίποτα να τα βγάλετε από τα αυτιά σας. Προσφέροντας εκπληκτικές συνθήκες ηχητικής απομόνωσης, μέσω του εμπλουτισμένου συστήματος Active Noise Cancelation (ANC) που περιορίζει (ή κόβει εντελώς) τους ανεπιθύμητους ήχους που προέρχονται από το φυσικό περιβάλλον, τα Galaxy Buds2 Pro αποτελούν ένα «must-have» αξεσουάρ που θα καταπλήξει ακόμη και έναν απαιτητικό audiophile και λάτρη του ποιοτικού ήχου.

    Ολοκληρώνοντας, την ιντερνετική μας βόλτα στο γιορτινό Black Friday eShop της Samsung, δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε και σε μια σειρά από μοναδικά offers που αφορούν τα Watch4 (40mm και 46mm Classic), αλλά και το πιο πρόσφατο Watch5 Pro (Bluetooth edition). Με την απαράμιλλή αισθητική, την ιδιαίτερη γοητεία και τη φινέτσα, την ανθεκτικότητα, αλλά και τη δυνατότητα για να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο στα μονοπάτια του well-being, ένα από τα παραπάνω wearables είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σας.

    Χωρίς αμφιβολία, με τις παραπάνω προσφορές, το φετινό Black Friday θα σας μείνει αξέχαστο! Μην αργείτε άλλο, μπείτε τώρα στο eShop της Samsung και κάντε δική σας μια συσκευή από το οικοσύστημα της Samsung!

    Για περισσότερες πληροφορίες: https://shop.samsung.com/gr/blackfriday

    Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles