18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    USB-C ή Lightning: Νέος αντάπτορας της Apple για iPhone 15 λύνει το πρόβλημα

    Αμέσως μετά τη χτεσινή παρουσίαση των νέων iPhones 15, η Apple αποφάσισε να λανσάρει και μερικά νέα αξεσουάρ που συνδέονται με τα τελευταία της λανσαρίσματα. Σε αυτό που εμείς θα σταθούμε είναι ένας αντάπτορας που μετατρέπει τα Lightning καλώδια σε USB-C και ένα καλώδιο Thunderbolt 4 Pro του ενός μέτρου.

    Ο αντάπτορας που αναφέραμε παραπάνω κοστίζει 29 δολάρια και επιτρέπει σε αξεσουάρ Apple με θύρα Lightning να συνδεθούν με τα νέα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, και iPhone 15 Pro Max -τα οποία απέκτησαν θύρα φόρτισης USB-C-, εξυπηρετώντας παράλληλα τη μεταφορά data και το audio connectivity. Η Apple αναφέρει ότι ο αντάπτορας διαθέτει πλεγμένο καλώδιο για πρόσθετη ανθεκτικότητα και είναι επίσης συμβατός με iPad USB-C.

    Όσον αφορά το Thunderbolt 4 Pro cable, τώρα είναι διαθέσιμο σε μικρότερο μέγεθος στην τιμή των 69 δολαρίων. Διαθέτει μαύρο braided design και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδέσει ένα iPhone 15 Pro model σε ένα Mac, εξυπηρετώντας τη μεταφορά δεδομένων. Σημειώνεται ότι η Apple κυκλοφόρησε επίσης AirPods Pro δεύτερης γενιάς με θήκη φόρτισης USB-C και EarPods με υποδοχή USB-C.

    Διαβάστε επίσης:

    iPhone 15 και 15 Plus: Οικονομικότερες επιλογές με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles