22.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    VRS Design Crystal Bumper cases για Galaxy S8, LG G6 και iPhone 7

    Τρείς νέες θήκες της VRS Design έφθασαν στο Digitallife.gr για δοκιμή και σπεύδουμε να σας τις παρουσιάσουμε.

    Πρόκειται για θήκες της σειράς Crystal Bumber, δύο λέξεις που τις περιγράφουν σε μεγάλο βαθμό. Αφ’ενός είναι διαφανείς, ώστε να μην αποκρύπτουν το σώμα του smartphone και να αναδεικνύουν την εξωτερική του εμφάνιση και το χρώμα, αφ’ετέρου διαθέτουν “bumpers” περιμετρικά για επιπλέον προστασία απέναντι σε πτώσεις και χτυπήματα. Τα bumpers αυτά είναι συνθετικά αλλά εξ’αποστάσεως δείχνουν μεταλλικά και προσθέτουν πόντους στην εμφάνιση της θήκης, ενώ έχουν και πρακτικό σκοπό.

    vrs design crystal bumper (1)

    Από ποιοτικής πλευράς, οι θήκες είναι σχετικά μαλακές και εύκαμπτες, ενώ οι ειδικές “θήκες” που έχουν για τα πλήκτρα στο πλάι της συσκευής παρέχουν καλό feedback και δε χρειάζονται ιδιαίτερη δύναμη για να πιεστούν. Ειδικότερα η θήκη για το iPhone 7 διαθέτει και πτυσσόμενο στήριγμα στο πίσω μέρος για να το στηρίζετε στο τραπέζι σε landscape mode, ενώ η θήκη για το S8 δεν καλύπτει υπερβολικά τις κυρτές πλευρές της οθόνης, παρέχοντας τη minimum προστασία σε περίπτωση πτώσης με την πρόσοψη στο έδαφος.

    Τις θήκες της Crystal Bumper της VRS Design είχαμε στα χέρια μας από το canguro.gr, όπου και θα τις βρείτε διαθέσιμες.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles