17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    WiFi4EU: Τελευταία ευκαιρία για Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου που θέλουν να αποκτήσουν δωρεάν Wi-Fi

    Την ερχόμενη Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 στις 14:00 ώρα Κύπρου, προκηρύσσεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η 4η και τελευταία πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα WiFi4EU (είχε ακυρωθεί λόγω του COVID-19 και επαναφέρεται τώρα). Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους Δήμους και Κοινότητες της ΕΕ και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 στις 18:00 ώρα Κύπρου. Θα διατεθούν συνολικά  947 κουπόνια, αξίας 15.000 ευρώ το καθένα και ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα  €14.2 εκατ.

    Στο πλαίσιο αυτό, Δήμοι και Κοινότητες της Κύπρου έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν την σχετική αίτηση τους για να διεκδικήσουν κουπόνια, αξίας 15.000 ευρώ το καθένα, τα οποία μπορούν στην συνέχεια να χρησιμοποιήσουν για τη δημιουργία δωρεάν ασύρματων δικτύων (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως δημαρχεία, δημόσιες βιβλιοθήκες, μουσεία, δημόσια πάρκα ή πλατείες.

    Οι ενδιαφερόμενοι εγγεγραμμένοι Δήμοι και Κοινότητες της Κύπρου θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα έτσι ώστε να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους κάνοντας κλικ στην διαδικτυακή πύλη του WiFi4EU μόλις αυτή ενεργοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 στις 14:00 ώρα Κύπρου.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://wifi4eu.ec.europa.eu η οποία είναι διαθέσιμη και στην ελληνική γλώσσα.

    Σημειώνεται ότι Επιτροπή επιλέγει τους δικαιούχους με σειρά προτεραιότητας, διασφαλίζοντας παράλληλα τη γεωγραφική ισορροπία. Κάθε Κράτος που συμμετέχει θα λάβει τουλάχιστον 15 κουπόνια και δεν θα υπάρχει όριο για το μέγιστο αριθμό κουπονιών ανά Κράτος σε αυτή την πρόσκληση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles