17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Διαρρέουν λεπτομέρειες για το Windows Phone 7.8 upgrade

    Τη Δευτέρα η Microsoft παρουσίασε επίσημα στο San Francisco τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Windows Phone 8, χωρίς, όμως, να δώσει λεπτομέρειες για την αναβάθμιση παλαιότερων συσκευών σε… Windows Phone 7.8. Κάποια από τα “κρυμμένα” μυστικά της εταιρείας φαίνεται ότι αποκαλύπτει τώρα η ιταλική σελίδα στο Facebook των Windows Phone 8.


    Σε ένα ποστ που γράφτηκε και… σβήστηκε σε χρόνο-ρεκόρ, μαθαίνουμε λεπτομέρειες για την ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού για mobile devices της Microsoft, την οποία θα λάβουν οι συσκευές που ΔΕ θα έχουν εγκατεστημένα τα Windows Phone 8.

    Απ’ ό,τι φαίνεται, στα νέα χαρακτηριστικά του update σε Windows Phone 7.8, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κείμενο -που κατόπιν αφαιρέθηκε- περιλαμβάνονται τα εξής (έχει γίνει μετάφραση του κειμένου από τα ιταλικά στα αγγλικά και κατόπιν στα.. ελληνικά):

    “νέα οθόνη εκκίνησης, κοινή χρήση του ημερολογίου χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “Club” και πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες και περιεχόμενο της Microsoft, συμπεριλαμβανομένης της “βιβλιοθήκης” του Xbox Music Store που μπορείτε να απολαύσετε μέσω Zune και Xbox Smart Glass”

    Επιπλέον, το νέο software θα διατεθεί “λίγο μετά την προώθηση των συσκευών με Windows 8”, κάτι που θα μπορούσαμε να το “μεταφράσουμε” ως γύρω στα τέλη του Νοεμβρίου ή το αργότερο στις αρχές Δεκεμβρίου.

    Να σημειώσουμε ότι σε Windows Phone 7.8 θα “αναβαθμιστούν” αρκετά “παλαιότερα” Windows Phone μοντέλα (όχι αυτά που παρουσιάστηκαν τώρα μαζί με τα WP8) όπως τα παλαιότερα Lumia 800 & 900, τα HTC Titan και Radar κ.ά.

    Πηγή: TNW via Betanews

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles