22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Windsor Broker: αναβάθμισε την εμπειρία χρήστη με λύσεις της ΑWS

    Η Windsor Brokers επέλεξε την Amazon Web Services (AWS) για να αναβαθμίσει την πλατφόρμα συναλλαγών της. Με τις δυνατότητες της AWS, οι πελάτες της Windsor Brokers  συναλλάσσονται πλέον σε πραγματικό χρόνο με λιγότερες καθυστερήσεις, έχοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη.

    Οι παγκόσμιες χρηματοοικονομικές αγορές λειτουργούν σε σχεδόν πραγματικό χρόνο και για να συμμετέχουν οι πελάτες της Windsor Brokers, πρέπει να εκτελούν συναλλαγές και να ανταλλάσσουν πληροφορίες με την ίδια ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι η άμεση ανταπόκριση της πλατφόρμας είναι κρίσιμη για τους πελάτες της εταιρείας.

    Λειτουργώντας μια σειρά από πλατφόρμες που επιτρέπουν συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο σε εννέα κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και πάνω από 200 χρηματοοικονομικά μέσα, η εταιρεία ήθελε να διασφαλίσει ότι οι πελάτες της θα μπορούσαν να συναλλάσσονται σε πραγματικό χρόνο στην πλατφόρμα της. Με την μετάβασή της, στο cloud της AWS η Windsor Brokers βελτίωσε την απόδοση της πλατφόρμας της και την εμπειρία χρήστη.

    Η εταιρεία εργάστηκε με την εταιρεία Cloud Nomads και προχώρησε σε μετεγκατάσταση των επιχειρηματικών εφαρμογών της σε περισσότερους από 170 διακομιστές της AWS. Η πλατφόρμα της εταιρείας ανταποκρίνεται πλέον ανά πάσα στιγμή, υποστηρίζει συναλλαγές σχεδόν σε πραγματικό χρόνο και είναι σε θέση καλύψει τη ζήτηση με πολύ μεγάλη ευκολία. Επιπλέον, οι προγραμματιστές της εταιρείας είναι πιο παραγωγικοί, καθώς μπορούν να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη προϊόντων και στην καινοτομία, αντί στη συντήρηση των υποδομών.

    Το έργο κράτησε περίπου 8 μήνες και χρειάστηκαν: το Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) για να παρέχει ασφαλή δυνατότητα αλλαγής μεγέθους υπολογιστικής χωρητικότητας για οποιοδήποτε φόρτο εργασίας, το AWS Elastic Beanstalk για την ανάπτυξη και την κλιμάκωση εφαρμογών ιστού και το Elastic Load Balancing (ELB) για τη διανομή της κίνησης δικτύου και τη βελτίωση της επεκτασιμότητας της εφαρμογής.

    Επιλέγοντας την AWS, η Windsor Brokers έδωσε την ευκαιρία στους πελάτες της να μπορούν σήμερα να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους και να συναλλάσσονται αποτελεσματικά όποτε θέλουν, από οπουδήποτε θέλουν, με την πλατφόρμα της επιλογής τους.

    Η Windsor Brokers εδρεύει στην Κύπρο και εξυπηρετεί πελάτες σε 80 χώρες. Ιδρύθηκε το 1988 και είναι αδειοδοτημένη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles