23.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Υψηλές πωλήσεις για το Lords of the Fallen

    Τα horror action RPGs αποτελούν μια αγαπημένη κατηγορία για τους gamers και φέτος ήταν μια καλή χρονιά για τους fans του είδους. Μετά το κορυφαίο Elden Ring του προηγούμενου χρόνου, το Lies of P του Σεπτεμβρίου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως και τίτλοι Baldur’s Gate 3, Starfied και Lords of the Fallen.

    Το τελευταίο μάλιστα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, κατάφερε να πουλήσει μέσα σε 10 μέρες 1 εκατ. αντίτυπα. Η CI Games έκανε την ανακοίνωση για το Lords of the Fallen, δηλώνοντας εξαιρετικά ευχαριστημένη με τη μέχρι τώρα πορεία του.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι αρχικά υπήρχαν κάποια θεματάκια που ταλαιπώρησαν τους παίκτες. Όμως στις 23 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε ένα μεγάλο patch για τον τίτλο που βελτιώνει αισθητά την κατάσταση, όπως την απόδοση και τα bugs σε κονσόλες και PC. Παράλληλα, στις 26 του μήνα θα ενεργοποιηθεί το crossplay μεταξύ PC και κονσόλας.

    Όπως όλα δείχνουν, το Lords of the Fallen αποτελεί ένα ακόμα success story στο χώρο των soulslike.

    Διαβάστε επίσης:

    GAMEATHLON powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Get ready για το απόλυτο gaming event! Η τριήμερη γιορτή του gaming πλησιάζει!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles