20.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    ZTE Nubia Z7: Ακόμη ένας Κινέζος φαίνεται πως το προτιμάει μεγάλο (6,3 ίντσες)

    Αν θεωρείτε ότι το Huawei Ascend Mate των 6,1 ιντσών που ανακοινώθηκε πρόσφατα παίζει χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία των “τεράστιων” phablets, ήρθε η φήμη που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε.

    Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως και η ZTE ετοιμάζεται να εισχωρήσει δυναμικά σ’ αυτήν την κατηγορία, με την ανακοίνωση μίας εντυπωσιακής πρότασης σε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Το Nubia Z7 πιστεύεται ότι θα διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών, σύμφωνα με όσα διαρρέει το GizChina, το οποίο έχει στη διάθεσή του και φωτογραφία για τη συσκευή. Ιδού!

    Το ZTE Nubia Z7, αν, λοιπόν, ισχύουν οι φήμες, αποτελέσει την ακόμη μεγαλύτερη έκδοση της νέας “ναυαρχίδας” της ZTE, Nubia Z5, ενός 5ιντσου smartphone που η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα, διαθέτοντας οθόνη 5 ιντσών, κάμερα 13MPixels και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro.

    Η νέα πρόταση των 6,3 ιντσών του Κινέζου κατασκευαστή, σύμφωνα με τις διαρροές, μάλιστα, έχει χαρακτηριστικά που προκαλούν… ίλιγγο! Οκταπύρηνο επεξεργαστή, ανάλυση οθόνης 2560×1440 pixels, κάμερα 16MPixels, μπαταρία 4.000mAh, εσωτερική μνήμη 128GB και πιθανότατα Android 5.0, λένε κάποιοι που γνωρίζουν τα εσωτερικά της κινεζικής εταιρείας. Για να πούμε την αλήθεια κάποια από αυτά τα specs τα βρίσκουμε υπερβολικά, αντιμετωπίζουμε όμως τις φήμες με ενδιαφέρον και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν, έστω και εν μέρει, μέσα στους επόμενους μήνες.

    Πηγή: Ubergizmo

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles