17.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Γεμάτος πρεμιέρες ο Μάιος στη Cytavision από τα κανάλια FOX και FOX Life

    Ένα Μάιο γεμάτο πρεμιέρες υπόσχεται η Cytavision για τους συνδρομητές της και λάτρεις των καλύτερων τηλεοπτικών σειρών. Πέντε πρεμιέρες δημοφιλών σειρών θα κάνουν την εμφάνισή τους στα κανάλια FOX (θέση 45) και FOX Life (θέση 44) για να προσφέρουν ατελείωτες ώρες γέλιου, δράσης και μυστηρίου, προσκαλώντας τους συνδρομητές του πακέτου Full Pack της Cytavision να απολαύσουν κάθε στιγμή.

     «Mixology» – Πρεμιέρα στο FOX Life την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 21:00

    Το «Mixology» είναι μια δημιουργία των Jon Lucas και Scott Moore και διαδραματίζεται στο Union, ένα δημοφιλές bar στην πιο trendy περιοχή του Μανχάταν. Ο Tom έχει να βγει έξω από την πόλη εδώ και μια δεκαετία, ενώ πρόσφατα τον χώρισε και η κοπέλα, την οποία ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Οι καλύτεροί του φίλοι είναι αποφασισμένοι να ρίξουν τον Tom και πάλι στο παιχνίδι των ραντεβού. Στο bar ο Tom γνωρίζει τη Maya μια δικηγόρο που, εκτός από όμορφη, είναι πολύ σκληρή, τη Liv αρραβωνιασμένη φίλη της Maya, τη σερβιτόρα Kacey, το μυστηριώδη barman Dominic και τον αποτυχημένο επιχειρηματία Ron, ο οποίος περνάει τη χειρότερη νύχτα της ζωής του! Καθώς η νύχτα προχωράει και το μαγαζί ετοιμάζεται να κλείσει, κάποιοι πρόκειται να σταθούν τυχεροί, ενώ άλλοι είναι «καταδικασμένοι» να περάσουν τη νύχτα μόνοι.

    ΔΤ 31 9

     

    «Cougar Town»- Πρεμιέρα του 5ου κύκλου στο FOX Life την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 21:25

    Μία από τις κλασικές πλέον σειρές του FOX Life επιστρέφει. Η Courtney Cox πρωταγωνιστεί ως Jules Cobb, μια πρόσφατα χωρισμένη 40άρα μητέρα, που καλείται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, αλλά και τις χαρές, που της επιφυλάσσει το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της. Γύρω της βρίσκονται ο έφηβος γιος της, ο πρώην άνδρας της και οι φίλοι της, μια ομάδα ανθρώπων που αποτελούν τη δυσλειτουργική της οικογένεια.

    Στα νέα επεισόδια θα δούμε το Matthew Perry (απ τη σειρά Friends) να κάνει guest εμφάνιση ως Sam, ένας πλούσιος και εκκεντρικός άνδρας, που προσπαθεί να βγει ραντεβού με τη Jules.

    ΔΤ 31 7

     

    «24: Live Another Day» – Πρεμιέρα στο  FOX την Τρίτη 6 Μαΐου στις 19:15- Ταυτόχρονη μετάδοση με ΗΠΑ 

    Ποιός είπε πώς ο Jack Bauer ξόφλησε; Κανείς δεν πρέπει να χάσει τα  δύο πρώτα επεισόδια του «24: Live Another Day», του νέου κεφαλαίου, που πρόκειται να πυροδοτήσει εκ νέου τη χαρακτηριστική αντίστροφη μέτρηση της πολυβραβευμένης αυτής δραματικής σειράς! Η σειρά που καθόρισε τον όρο «δράση», επιστρέφει ανανεωμένη και επανενώνει τους βραβευμένους με Emmy παραγωγούς Howard Gordon (Homeland), Evan Katz, Manny Coto, David Fury, Brian Grazer, το σκηνοθέτη Jon Cassar, το δημιουργό Robert Cochran και, φυσικά, τον απόλυτο πρωταγωνιστή Kiefer Sutherland, στο ρόλο του πράκτορα Jack Bauer!

    24LiveAnotherDay-jpg

     

    «ACCORDING TO JIM»- Πρεμιέρα του 5ου κύκλου της γνωστής κωμικής σειράς στο FOX την Πέμπτη 8 Μαΐου στις 20:40

    Ο Jim είναι ένας παραδοσιακός Αμερικανός οικογενειάρχης. Είναι τυφλά αφοσιωμένος στην όμορφη του σύζυγο Cheryl και στα πέντε του παιδιά. Ο Jim λατρεύει την οικογένειά του, όμως δοκιμάζει συνεχώς την υπομονή της γυναίκας του, με την επιμονή του και τους μπελάδες στους οποίους μπλέκει.

    Ο Jim, πολύ συχνά, μπλέκει σε περίπλοκες καταστάσεις, κυρίως λόγω της ακατάσχετης βαρεμάρας του και της εξαιρετικής του ικανότητας να αποφεύγει οτιδήποτε έχει σχέση με δουλειά!

    ΔΤ 31 3

     

    «BURN NOTICE» – Πρεμιέρα του 3ου  κύκλου στο FOX τη Δευτέρα 12 Μαΐου και καθημερινά στις 19:00

    Το «Burn Notice», είναι μια σειρά δράσης με πρωταγωνιστή τον Jeffrey Donovan, που υποδύεται ένα κατάσκοπο με το όνομα Michael Weston. Όταν οι κατάσκοποι απολύονται, δεν συνηθίζεται να ενημερώνονται από το αρμόδιο τμήμα, αλλά αντίθετα, «μαυρίζονται». Ο Michael προσπαθεί να αποτρέψει αυτή τη διαδικασία και κατορθώνει να ξεφύγει στο Miami. Εκεί, θα προσπαθήσει να μάθει για ποιο λόγο βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, χρησιμοποιώντας τις πολυάριθμες ικανότητές του.

    Ο τίτλος της σειράς αναφέρεται στο περίφημο «burn notice», που εκδίδεται από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, σηματοδοτώντας το τέλος ενός πράκτορα, όταν κρίνεται αναξιόπιστος.

    ΔΤ 31 5

     

    Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της Cytavision στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles