23.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Διαγωνισμός Cytavision: 2 τυχεροί θα ταξιδέψουν στους τελικούς του UEFA Champions League και του UEFA Europa League

    cytavision-comp

    Η Cytavision προσφέρει στους συνδρομητές της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους τελικούς των δυο κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων, δίνοντάς τους την δυνατότητα να λάβουν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για δύο διπλά ταξίδια στους τελικούς των UEFA Champions League και UEFA Europa League, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Ο διαγωνισμός άρχισε σήμερα 16 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαΐου 2014.

    Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της σελίδας της Cyta στο Facebook, όπου οι συνδρομητές της Cytavision θα αποδείξουν τις γνώσεις τους για τις δυο διοργανώσεις και για τη Cytavision, απαντώντας, ορθά και γρήγορα, σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις.

    Ο πρώτος σε βαθμούς κατάταξης θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο (2) άτομα στον τελικό του UEFA Champions League που θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας στις 24 Μαΐου 2014, ενώ ο δεύτερος θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο (2) άτομα στον τελικό του UEFA Europa League που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας στις 14 Μαΐου 2014.

    Τα ταξίδια περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, τα εισιτήρια για τους τελικούς και τις μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο και το γήπεδο στο εξωτερικό για δυο άτομα.

    Οι δύο νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα Facebook της Cyta στις 7 Μαΐου 2014 και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και με μήνυμα SMS στο κινητό τους, για να παρευρεθούν σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta στη Λευκωσία, για να παραλάβουν τα δώρα τους.

    Για συμμετοχή στο διαγωνισμό, καθώς και για τους όρους και προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα της Cyta στο facebook www.facebook.com/cytaofficial

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles