17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Διαγωνισμός Tech All Stars: θα βραβευθούν οι 12 καλύτερες επιχειρήσεις start-up

    Ένας από τους κυριότερους στόχους που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι μεταξύ άλλων και η προώθηση της επιχειρηματικότητας στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας.

    TECHALLSTAR

    Μια από τις στρατηγικές που έχουν υιοθετηθεί, είναι και η βράβευση, μέσω του διαγωνισμού Tech All Stars, νέων επιχειρήσεων start-up στον συγκεκριμένο τομέα. Μέσα από τον διαγωνισμό αυτό βραβεύονται κάθε χρόνο οι δώδεκα καλύτερες επιχειρήσεις start-up.

    Για να είναι μια επιχείρηση start-up δικαιούχος θα πρέπει να τηρεί τα πιο κάτω κριτήρια:

    1.  Να είναι εγγεγραμμένη σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
    2.  Να μην έχει συγκεντρώσει κεφάλαια που να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ
    3.  Να μην ξεπερνά τα τρία χρόνια λειτουργίας

    Οι δώδεκα καλύτερες start-up θα κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια για το Λονδίνο για να παρευρεθούν σε ένα από τα μεγαλύτερα δρώμενα για start-up, όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να προωθήσουν την δική τους επιχείρηση start-up. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με έμπειρους επιχειρηματίες του χώρου και με διάφορους επενδυτές. Περαιτέρω, τα έξοδα διαμονής τους καθώς και τα γεύματα κατά την διαμονή θα είναι χρηματοδοτημένα.

    Οι τρεις καλύτεροι, οι οποίοι θα κριθούν κατά τον διαγωνισμό παρουσίασης και προώθησης των επιχειρήσεών τους, θα διεκδικήσουν θέσεις στο Φόρουμ των Ιδρυτών στο Λονδίνο που θα λάβει χώρα στις 12 Ιουνίου 2014, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με μερικούς από τους πιο επιτυχημένους ηγέτες του τομέα ανά το παγκόσμιο. Μερικοί από τους ηγέτες που έλαβαν μέρος σε αυτό το φόρουμ τις προηγούμενες χρονιές είναι οι Sir Richard Branson (Virgin Group), Reid Hoffman (LinkedIn), Chad Hurley (YouTube), Sir Tim Berners-Lee (creator of the www), Niklas Zennstorm (Skype), Sir Charles Dunstone (Carphone Warehouse), Daniel Ek (Spotify) και πολλοί άλλοι.

    Ο νικητής του διαγωνισμού Tech All Stars θα αναδειχθεί στις 12 Ιουνίου 2014, μέσα από μια τελευταία μάχη παρουσίασης και προώθησης που θα γίνει στο Λονδίνο.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού http://techallstars.eu/

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles