23.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Διευκρινήσεις της Cyta για τα θέματα της Cytavision

    Με αφορμή τη συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής με θέμα την έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας για τη Cyta και τις αναφορές που γίνονται στα Μέσα Ενημέρωσης ειδικά για το θέμα της Cytavision, η Cyta επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

    Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta κος Χρίστος Πατσαλίδης στη χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής στη Βουλή, η Cyta θα επαναξιολογήσει όλα τα συμβόλαια που αφορούν χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα ποδοσφαίρου, από μηδενική βάση, θέτοντας νέα συγκεκριμένα κριτήρια. Το ζητούμενο είναι να επιτευχθούν περαιτέρω μειώσεις και εξοικονομήσεις όπου είναι δυνατόν. Παράλληλα, όπως τόνισε η ηγεσία του Οργανισμού στην ίδια συνεδρία, θα υπάρξει απόλυτος σεβασμός σε όλα τα θέματα που θίγει στην έκθεσή της η Γενική Ελέγκτρια.

    Τέλος σε σχέση με αναφορά που προβάλλεται για φερόμενη παραχώρηση από τη Cyta ποσού ύψους €800.000 σε Ομάδα της Δ’ κατηγορίας, η Cyta διευκρινίζει προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά ούτε αναφέρεται στην έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles