23.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Με «οικοδέσποινα» τη Cytavision πραγματοποιήθηκε η βράβευση των καλύτερων γκολ της χρονιάς, “PASP Top Goals Holland & Barrett”

    Με «οικοδέσποινα» τη Cytavision, που μετέδωσε ζωντανά την εκδήλωση από το κανάλι Cytavision Sports 3, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Μαΐου στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta η βράβευση των καλύτερων γκολ της χρονιάς 2013 – 2014, “PASP Top Goals Holland & Barrett”.

    cytavision pasp

    Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι σκόρερ των δέκα καλύτερων τερμάτων της ποδοσφαιρικής σεζόν, ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το καλύτερο γκολ της χρονιάς, ενώ παράλληλα έγιναν και δύο τιμητικές βραβεύσεις σε ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου τιμήθηκε για τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα και παρέλαβε το βραβείο από τον προπονητή της Εθνικής Κύπρου, Πάμπο Χριστοδούλου. Ο Βαλεντίνος Σιέλης τιμήθηκε από τη Cytavision και τον ΠΑ.Σ.Π για τη σωτήρια ενέργειά του προς τον συμπαίκτη του Αντρίγια Καλουντζέροβιτς στο παιχνίδι ΑΕΛ – Ανόρθωση. Το τιμητικό βραβείο απένειμε ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta κ Ανδρέας Μαραγκός και ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π κ Σπύρος Νεοφυτίδης, ενώ ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ κ. Ανδρέας Γιάπας του παρέδωσε ένα δεύτερο τιμητικό βραβείο εκ μέρους όλης της Ομάδας ευχαριστώντας τον θερμά.

    Ο ισραηλινός άσσος της Ανόρθωσης Μόσε Οχαγιόν βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της χρονιάς, ενώ τα υπόλοιπα εννέα βραβεία απονεμήθηκαν στους Λεόν (Νέα Σαλαμίνα), Ταραλίδη (Ερμής), Νίλσον (Δόξα), Μερκή (Απόλλων), Σανγκόι (Απόλλων), Σκεμπρί (Ομόνοια), Αλωνεύτη (ΑΠΟΕΛ), Φοφανά (Ανόρθωση) και Παύλου (ΑΕΚ).

    Επιπλέον, απονεμήθηκε τρόπαιο στον Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α΄φάσης του πρωταθλήματος.

    Όλοι οι σκόρερ που βραβεύτηκαν έλαβαν, ως δώρο, από τη Cytavision ένα δωροκουπόνι των Cytashop, αξίας €100.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles