20.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Παγκόσμια τηλεοπτική πρεμιέρα μέσω Cablenet: Λίγες ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα στην Αμερική μας φέρνει την σειρά «Da Vinci’s Demons»!

    Da Vinci's Demons 2013

    Η καταιγίδα των μέτρων της τρόικα που σάρωσε την Κύπρο τις τελευταίες μέρες,  επηρέασε και την κυπριακή τηλεόραση που βρίσκεται.. σε «πτώση», με αποτέλεσμα τα κανάλια να παίζουν πλέον  «βαρετές» επαναλήψεις και σήριαλ που κουράζουν.. Την εξαίρεση αποτελεί η Cablenet που φρόντισε… λίγες ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα στην Αμερική, να μας φέρει… το Σάββατο 13 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα και κάθε Σάββατο, την σειρά «Da Vinci’s Demons» που παρουσιάζει το κανάλι FOX, στη θέση 303, μέσω του μπουκέτου καναλιών cableview+ της Cablenet.

    Σε έναν κόσμο όπου η σκέψη και η πίστη ελέγχονται, ένας άνδρας παλεύει για να απελευθερώσει τη γνώση. Το FOX αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της ιστορίας του Leonardo Da Vinci παρουσιάζοντας το πορτραίτο του ως ενός νέου άνδρα που «βασανίζεται» από το χάρισμα της ιδιοφυΐας! Δείτε καθώς το «Da Vinci’s Demons» σας ταξιδεύει στη μαγευτική Φλωρεντία όπου ο χαρισματικός εφευρέτης βρίσκεται στη μέση μιας «καταιγίδας» που ετοιμάζεται να ξεσπάσει εδώ και αιώνες, μια διαμάχη μεταξύ αλήθειας και ψεύδους, θρησκείας και λογικής, παρελθόντος και μέλλοντος. Οι φιλοδοξίες του στρέφονται εναντίον του από τους αντιπάλους του που τον παγιδεύουν σε ένα παιχνίδι αποπλάνησης και σύμφωνα με τους κανόνες του, αυτοί που τον έχουν περισσότερη ανάγκη είναι στην πραγματικότητα οι εχθροί του! Ο Leonardo (Tom Riley) πρέπει να παλέψει απέναντι στους εχθρούς που χρησιμοποιούν την ιστορία για να αποκρύψουν την αλήθεια. Ένας ήρωας, οπλισμένος μόνο με την ιδιοφυΐα του, πρέπει να βγει αλώβητος από το σκοτάδι…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles