23.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Χωρίς επιπλέον χρέωση το LTV Sports 2 στη Cytavision!

    LTV2_FBΠλουσιότερο σε ποιοτικό περιεχόμενο γίνεται το μπουκέτο καναλιών της Cytavision μετά την προσθήκη του αθλητικού καναλιού LTV Sports 2.

    Πιο συγκεκριμένα, από το Σάββατο 8 Μαρτίου και χωρίς επιπρόσθετη χρέωση για τους συνδρομητές της Cytavision προστίθεται το αθλητικό κανάλι LTV Sports 2 στα πακέτα Full Pack και Public Pack, στη  θέση 305.

    Οι συνδρομητές της Cytavision θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν αγώνες από την Premier League (Αγγλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου), την Bundesliga (Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου) και την Primera Division (Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου).

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Cytavision από την 1η έως και την 31η Μαρτίου, προσφέρει  δωρεάν την εγκατάσταση πρώτου και δεύτερου αποκωδικοποιητή, καθώς και προσφορά ταυτόχρονης εγκατάστασης Cytanet με €35,70. Επιπρόσθετα, οι συνδρομητές μπορούν να  επωφεληθούν δωρεάν το 12ο μήνα για τις υπηρεσίες Cytavision και Cytanet.

    Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του καναλιού, καθώς και για τις προσφορές της Cytavision υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles