19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Cytavision: Πρωταθλητές στο θέαμα!

    Την επίσημη έναρξη της νέας εποχής της Cytavision παρουσίασε η Cyta. Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  5 Οκτωβρίου στα Κεντρικά Γραφεία της, στη Λευκωσία, παρουσιάστηκε επίσης η  στρατηγική της Cytavision, ιδιαίτερα όσον αφορά το αθλητικό περιεχόμενο.

    Στη νέα αγωνιστική περίοδο που αρχίζει, η στρατηγική της Cytavision στο αθλητικό περιεχόμενο έχει δυο σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: το δυνατό τοπικό περιεχόμενο – κυπριακό Πρωτάθλημα και Κύπελλο και  τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις UEFA Champions League & UEFA Europa League.

    Σε αυτά προστίθενται πολλά διεθνή και ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Κύπελλα, οι ευρωπαϊκοί αγώνες κυπριακών και ελληνικών ομάδων, οι εκτός έδρας αγώνες της Εθνικής Κύπρου, οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, οι τρεις  αθλητικές εκπομπές «UEFA Champions League», «UEFA Europa League» και «Ώρα για Μπάλα» και πολλά άλλα.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της επιτροπής Cytavision και μέλος του Συμβουλίου, κ. Νικόλας Γεωργιάδης, παρουσίασε τους στόχους της Cyta για την τηλεοπτική της πλατφόρμα, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της triple-play πρότασης του Οργανισμού στην αγορά. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν σημαντικά έργα που βρίσκονται ήδη σε τροχιά υλοποίησης:

    • η εμπορική λειτουργία του Cytavision Sports HD, του καναλιού αθλητικού περιεχομένου και του πακέτου Cytavision Documentary HD, το Δεκέμβριο του 2012,
    • η αναβάθμιση της ποιότητας της εικόνας των Cytavision Sports καναλιών με την εισαγωγή νέας τεχνολογίας και
    • η ολοκλήρωση, αρχές του 2013, του έργου αναβάθμισης της πλατφόρμας, η οποία την καθιστά πιο εύκολη και πιο φιλική στη χρήση, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία των συνδρομητών της..

    Την εκδήλωση τίμησαν μαζικά με την παρουσία τους αθλητικοί παράγοντες, διευθυντικά στελέχη των ΜΜΕ, αθλητικογράφοι, συνεργάτες, διαφημιστές και διαφημιζόμενοι.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Cytavision, αλλά και τις διοργανώσεις και τις μεταδόσεις, βρίσκονται στις ιστοσελίδες: www.cytavision.com.cy και www.uefa.com.

    Ο πρόεδρος του ΔΣ της CYTA κ. Στάθης Κιττής, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της CYTA κ. Φώτιος Σαββίδης και το μέλος του ΔΣ της CYTA κ. Γιώργος Τσακκιστός
    ο Πρόεδρος της επιτροπής Cytavision και μέλος του Συμβουλίου, κ. Νικόλας Γεωργιάδης
    Η κ. Παναγιώτα Κονναρή

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles