24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Σε συζητήσεις ο Tom Cruise και ο Miles Teller για το Top Gun 3

    Το Top Gun: Maverick αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού, αφού έσπασε τα ρεκόρ στο παγκόσμιο box office. Είναι λογικό να έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για το επόμενο κεφάλαιο και έχουν ακουστεί αρκετές φήμες για 3η ταινία.

    Τώρα ένας από τους πρωταγωνιστές, δήλωσε ότι έχει προχωρήσει σε μερικές συζητήσεις για το επόμενο film. Πρόκειται για τον Miles Teller, που υποδύθηκε το Rooster, το γιο του παλιού φίλου του Maverick, ο οποίος δήλωσε στο Entertainment Tonight, σχετικά με την 3η ταινία: «Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Tom Cruise γι’ αυτό του θέμα. Θα δούμε».

    Στη συνέχεια συμπλήρωσε:

    «Αυτό θα ήταν τέλειο, όμως εξαρτάται από τον Tom Cruise”.

    Αυτά τα νέα θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους fans που έσπευσαν στον κινηματογράφο για να παρακολουθήσουν το μεγάλο follow-up της γνωστής ταινίας του 1986. Το Maverick είδε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το παγκόσμιο box office να ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια και να γίνεται μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, εκτοπίζοντας  από την κορυφή την περιπέτεια της Marvel «Doctor Strange in the Multiverse of Madness».

    Διαβάστε επίσης:

    RoboCop: Rogue City και ο θρυλικός Peter Weller επιστρέφει! (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles