22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Αυτός ο τύπος βρήκε τον πηγαίο κώδικα του StarCraft … και τον επέστρεψε στην Blizzard!

    Ένας χρήστης του Reddit, με το ψευδώνυμο Khemist49, αγόρασε πρόσφατα αρκετά πράγματα από το ebay, όπως παιχνίδια της Blizzard και διάφορα άλλα σχετικά ενθύμια. Όταν η παραγγελία του έφθασε στο σπίτι, προς έκπληξή του διαπίστωσε ότι μέσα στη συσκευασία βρίσκονταν και ένα CD που περιείχε τον πηγαίο κώδικα του StarCraft. Εφόσον συζήτησε με άλλους χρήστες του Reddit την ανακάλυψη αυτή, επέλεξε να κάνει το σωστό και επικοινώνησε με την εταιρεία για να της το επιστρέψει.

    Καταγραφή

    Η Blizzard ως αντάλλαγμα του έδωσε δωρεάν το Overwatch και 250 δολάρια πιστωτικό υπόλοιπο στο Blizzard store. Το CD δημιουργήθηκε το 1988 και κατά κάποιον τρόπο εκλάπη. Αυτό ήταν που ανέφερε στο τηλέφωνο ο εκπρόσωπος της Blizzard. Ο ίδιος προσέφερε στον Khemist49 και τη δυνατότητα επίσκεψης στη BlizzCon με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρεία.

    Ωστόσο, η Blizzard ήθελε να ανταμείψει αυτήν την απόφαση του Khemist49 και του έκανε και άλλο δώρο. Συγκεκριμένα του απέστειλε εντελώς δωρεάν και ένα Overwatch branded πληκτρολόγιο, ένα ποντίκι και ένα headset, ένα Diablo III: Hardcover Blank Sketchbook και διάφορα συλλεκτικά είδη. Να σημειωθεί ότι ο χρήστης θα μπορούσε να το είχε πουλήσει σε όποιον του έκανε τη μεγαλύτερη προσφορά, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται σε ζημίες για την εταιρεία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles