23.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Ανατριχιαστικό το πρώτο trailer του Hellraiser

    Το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για το αναμενόμενο remake του Hellraiser έδωσε στη δημοσιότητα το Hulu πριν από μερικές ώρες. Παρά το γεγονός ότι ένα νέο πρόσωπο εντάσσεται στο franchise – η ηθοποιός Jamie Clayton ως Pinhead- η κόλαση που αναμένεται για τα ανυποψίαστα θύματα είναι αυτή που περιμέναμε.

    Το νέο Hellraiser σκηνοθετήθηκε από τον David Bruckner, ο οποίος είναι γνωστός από τα The Night House, Siren και The Ritual. Οι συνεργάτες του Ben Collins και Luke Piotrowski έγραψαν το σενάριο, βασισμένοι στην ιστορία του David S. Goyer. Στην καρέκλα το παραγωγού κάθεται ο ίδιος ο δημιουργός του franshice Clive Barker, αναπτερώνοντας τις ελπίδες των fans για μια δυναμική αναβίωση και όχι ένα απλό sequel που θα περάσει απαρατήρητο.

    Το Hellraiser αναμένεται στις 7 Οκτωβρίου στο Hulu και θα έχει ως σημείο αναφοράς μια νεαρή γυναίκα που παλεύει με τις εξαρτήσεις της, την ώρα που βρίσκει ένα αρχαίο παράξενο παζλ που καλεί τους Cenobites από μια άλλη διάσταση.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Πολύ κοντά στα video games το πρώτο trailer του Sonic Prime

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles