17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    ΑΠΟΕΛ και Premier League… παίζουν μπάλα στη Cytavision!

    Νέες σημαντικές συμφωνίες αθλητικού περιεχομένου παρουσίασε η Cytavision, κατά τη διάρκεια διάσκεψης τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο της Cyta στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομου Πετρίδη.

    cytavision_apoel

    Οι συμφωνίες περιλαμβάνουν:

    • τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Κυπριακού Πρωταθλήματος και Κυπέλου του ΑΠΟΕΛ για τις ποδοσφαιρικές σεζόν 2014-2019,
    • τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ (μαζί με τους αντίστοιχους  αγώνες  της  Ανόρθωσης, της  ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, τους οποίους η Cytavision είχε εξασφαλίσει με προηγούμενες συμφωνίες),
    • το αγγλικό πρωτάθλημα της Premier League με 300 περίπου αγώνες την κάθε σεζόν, για το 2014 -2016,
    • το γερμανικό πρωτάθλημα της Bundesliga, ένα πρωτάθλημα που ανέδειξε τον φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή, με 130 περίπου αγώνες την κάθε σεζόν, για το 2014 – 2016,
    • τα προκριματικά του EURO 2016 και του World Cup 2018, εκτός των αγώνων της Εθνικής Κύπρου, που θα είναι σε ανοικτή ζώνη, για το 2014-2015 και
    • το κορυφαίο αμερικάνικο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας ΝΒΑ, επίσης για το 2014 -2016.

    Το νέο περιεχόμενο εμπλουτίζει σημαντικά την πλατφόρμα της Cytavision, διευρύνοντας  έτσι τις επιλογές των συνδρομητών σε ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα.

    Ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta κ. Αντρέας Μαραγκός, τόνισε ιδιαίτερη έμφαση, ότι ξεκάθαρος και πρωταρχικός στόχος του Συμβουλίου είναι η μεγιστοποίηση της αξίας του Οργανισμού, έτσι ώστε να υλοποιηθεί με επιτυχία η αποκρατικοποίησή του και να αφαιρεθούν μεγάλα βάρη από τις πλάτες των φορολογούμενων πολιτών.

    Με αυτά τα δεδομένα η Cyta, σύμφωνα με τον κ. Μαραγκό, προχώρησε στη σύναψη των νέων συμφωνιών, αφού προηγήθηκαν μελέτες βιωσιμότητας, οι οποίες έδειξαν ότι, τόσο οικονομικά, όσο και στρατηγικά, θα είναι συμφέρουσες για τη Cyta, αλλά και για τον μελλοντικό επενδυτή, που θα τις βρει ιδιαίτερα ελκυστικές.

    Η Cyta, κατέληξε, οφείλει να σκέφτεται και να ενεργεί επιχειρηματικά, γιατί μόνο έτσι μπορεί να αυξήσει την αξία της. «Αν αφεθεί άβουλη, τότε θα παρακμάσει.  Και τότε όλοι μας θα χάσουμε.  Θα χάσει η ίδια η Cyta, η κοινωνία, η οικονομία και η Κύπρος.  Ενώ αντίθετα, μια ισχυρή Cyta, που παίρνει πρωτοβουλίες και ανοίγει νέους δρόμους, είναι προς το συμφέρον όλων».

    cytavision_apoel_4

    Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομος Πετρίδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με τη Cytavision, είπε ότι αυτή η συμφωνία μόνο όφελος μπορεί να έχει και για τις δύο πλευρές. Εξέφρασε, μάλιστα, την ελπίδα ότι η στρατηγική αυτή  συνεργασία θα συνοδευθεί από μεγάλες επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ, σε τοπικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και από καινοτόμες εμπορικές δράσεις και προϊόντα, που θα αναπτύξει το σωματείο με τους νέους του συνεργάτες. Τέλος, ευχήθηκε στη Cytavision να πρωταγωνιστήσει στο τηλεοπτικό σκηνικό.

    cytavision_apoel_3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles