17.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε η She-Hulk του MCU (trailer)

    Η επερχόμενη σειρά «She-Hulk: Attorney at Law» επιτέλους αποκαλύφθηκε, αφού η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο ξεκαρδιστικό trailer.

    Στη νέα κωμική σειρά πρωταγωνιστεί η Tatiana Maslany στο ρόλο της Jennifer Walters ή She-Hulk, η οποία είναι μια δικηγόρος που ειδικεύεται σε νομικές υποθέσεις που αφορούν υπερήρωες. Το video, που μας επιτρέπει να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο νέο “She-Hulk”, έχει διάρκεια περίπου 2 λεπτών και παρουσιάζει το Mark Ruffalo στο ρόλο του Hulk. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney Plus.

    Το “She-Hulk: Attorney at Law” ακολουθεί τη Walters στην εξερεύνηση μιας περίπλοκης ζωής. Είναι single, λίγο πάνω από τα 30 και αποτελεί, όλως τυχαίως, ένα πράσινο hulk με υπερδυνάμεις.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Μειώνει τις δαπάνες με απολύσεις 150 υπαλλήλων

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles