18.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Apple: Ακούστε τον ήχο από τα Apple Air Tags!

    Είμαστε κοντά στην άφιξη του IOS14 που υπόσχεται ότι θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Air Tags, δηλαδή τις μικρές συσκευές που θα μας επιτρέπουν να βρούμε εύκολα τα κλειδιά, την τσάντα, το πορτοφόλι και γενικά οποιοδήποτε αντικείμενο.

    Αυτή την εβδομάδα υπήρξαν δύο ενδιαφέρουσες διαρροές με σημαντικότερη αυτή που περιλαμβάνει τους ήχους που θα χρησιμοποιούνται από τα Air Tags.  Το συγκεκριμένο κλιπ διαρκεί ένα λεπτό, διέρρευσε στο twitter και περιλαμβάνει τους διαφορετικούς ήχους που θα ακούτε από το iPhone ή από το iPad κάνοντας χρήση της εφαρμογής (και) των Tags.

    Οι ήχοι είναι διαφορετικοί όταν π.χ. κάνουμε αναζήτηση ενώ όταν βρίσκεται κοντά στο Tag θα υπάρχει άλλη ειδοποίηση. Διέρρευσε επίσης η πληροφορία ότι το τσιπάκι που θα φιλοξενείται μέσα στα Tags ενδέχεται να είναι το R1 μία παραλλαγή του U1 που χρησιμοποιείται στη σειρά iPhone11.

    Το βέβαιο είναι ότι οι χρήστες του IOS θα έχουν πλέον τη δική τους εφαρμογή που θα δίνει βελτιστοποιημένα αποτελέσματα σε σχέση με τα άλλα παρεμφερή προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που κυκλοφορούν στο εμπόριο (Chipolo, Tile κλπ).

    Ακούστε τον ήχο των Apple Air Tags στο παρακάτω video… 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles