22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Badday.mpg. Η αποκάλυψη ότι το “πρώτο viral video όλων των εποχών” ήταν σκηνοθετημένο!

    Είναι ένα video που οι περισσότεροι έχουμε δει. Ένας άνδρας κάθεται στο -αρκετά στριμωγμένο- γραφείο του και πληκτρολογεί κάτι. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο άνδρας φαίνεται να έχει θυμώσει τόσο πολύ που αρπάζει το πληκτρολόγιο και το βαράει σαν μπαστούνι του μπέιζμπολ στην οθόνη του, με αποτέλεσμα αυτή -ένα μεγάλο CRT monitor εκείνης της εποχής- να πέσει κάτω από το γραφείο.

    video

    Το clip διαδόθηκε σε σημείο να γίνει “viral” πίσω στο 1997, σε μία εποχή που δεν ήταν εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Με τον τίτλο “badday.mpg” ήταν ένα από τα πρώτα viral internet videos, πριν 20 χρόνια.

    Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα με αυτό το video; Φαίνεται τελικά ότι ήταν σκηνοθετημένο. Παρατηρώντας το καλά, βλέπετε ότι το πληκτρολόγιο δε συνδέεται κάπου ενώ ο αγανακτισμένος εργαζόμενος κάποια στιγμή φαίνεται να χαμογελάει.

    Το video αποδεικνύεται ότι έχει σκηνοθετηθεί από την εταιρεία Loronix, η οποία ήταν κατασκευάστρια καμερών ασφαλείας, και, με αυτό τον τρόπο, ήθελε να διαφημίσει την ποιότητα των καμερών στους πελάτες της.

    Δείτε το με άλλο μάτι…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles