20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    Black Panther: Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το νέο video game της ΕΑ

    Ένα ακόμα video game με «άρωμα» Marvel αναμένεται να έρθει προσεχώς, καθώς η EA αναπτύσσει αυτό που αποκαλεί “ένα πρωτότυπο, third-person, single-player παιχνίδι Black Panther“. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές πολλές λεπτομέρειες, όμως η ανάπτυξη γίνεται από ένα νέο στούντιο της EA που ονομάζεται Cliffhanger Games σε συνεργασία με τη Marvel Games. Επικεφαλής του Cliffhanger είναι ο Kevin Stephens, ο οποίος ήταν προηγουμένως επικεφαλής studio στην εταιρεία ανάπτυξης του Shadow of Mordor, Monolith Productions.

    «Είμαστε προσηλωμένοι στο να προσφέρουμε στους fans μια αυθεντική εμπειρία Black Panther, δίνοντάς τους περισσότερη ελευθερία κινήσεων και έλεγχο από ό, τι έχουν βιώσει ποτέ σε ένα βιντεοπαιχνίδι με γνώμονα την ιστορία», δήλωσε ο Stephens. “Το Wakanda είναι ένα πλούσιο sandbox υπερηρώων και η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε έναν επικό κόσμο για παίκτες που αγαπούν το Black Panther και θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο της Wakanda όσο κι εμείς”.

    Το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει το παιχνίδι παραμένει άγνωστο, όπως και οι πλατφόρμες που στοχεύει το στούντιο. Η EA και η Marvel είχαν πέρσι ανακοινώσει μια συμφωνία για την ανάπτυξη τουλάχιστον τριών ακόμη τίτλων ως μέρος μιας συνεχιζόμενης συνεργασίας.

    Η ανακοίνωση του Black Panther αποτελεί μέρος μιας σχετικά πρόσφατης τάσης από τη μητρική εταιρεία της Marvel, τη Disney, η οποία συνεργάζεται με μεγάλα στούντιο για να δημιουργήσει παιχνίδια με βάση την ιδιοκτησία της. Αυτό περιλαμβάνει το Ratchet & Clank Insomniac που δημιουργεί τίτλους με πρωταγωνιστές χαρακτήρες της Marvel όπως ο Wolverine και ο Spider-Man, ένα παιχνίδι Iron Man από το Motive Studio της EA και η εκδοχή της Eidos Montreal για τους Guardians of the Galaxy. Επίσης, έχουμε τα παιχνίδια Star Wars από τις Respawn, Ubisoft, Quantic Dream και το νέο στούντιο της Amy Hennig, το Avatar της Ubisoft: Σύνορα της Πανδώρας και το επερχόμενο παιχνίδι Indiana Jones από την ομάδα πίσω από τον Wolfenstein.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles