22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Bucket Wheel Excavator: γνωρίστε το μεγαλύτερο Lego Technic set στον κόσμο!

    Μπορεί το νέο Bucket Wheel Excavator της Lego να παρουσιάστηκε νωρίτερα το 2016 στην Νυρεμβέργη κατά την διάρκεια έκθεσης παιχνιδιών εκεί, τώρα όμως έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το «τέρας», το οποίο θα περιλαμβάνει πάνω από 3.900 κομμάτια, γεγονός που το καθιστά ως το πιο μεγάλο Technic Set της Lego μέχρι στιγμής.

    δσφδσ

    Ο εκσκαφέας, που θα είναι διαθέσιμος προς πώληση από τη 1 Αυγούστου, έχει ύψος 40,6 εκ. και μήκος 71 εκ. με την περιστρεφόμενη ρόδα σε πλήρη έκταση. Ο εκσκαφέας κινείται με την βοήθεια ερπυστριών και περιλαμβάνει αμέτρητα χαρακτηριστικά κίνησης συμπεριλαμβανομένων των ιμάντων μεταφοράς, που  μετακινούν τα συντρίμμια μακριά ή τα περιττά τουβλάκια, καθώς και μια περιστρεφόμενη σούπερ-κατασκευή.

    ωχψωσδδ

    Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε ακόμα την τιμή του πακέτου, αλλά αν κρίνουμε από το προηγούμενο μεγάλο σετ της Lego με τα 2.704 κομμάτια, το Technic Porsche 911 GT3 RS, περιμένουμε να δούμε μια τιμή άνω των 300 δολαρίων. Επίσης, το Bucket Wheel Excavator περιλαμβάνει ένα κινητήρα που δίνει ενέργεια σε όλα τα λειτουργικά μέρη, καθώς και ένα φορτηγό μεταφοράς των μπαζών, ώστε να μοιάζει με αληθινό εργοτάξιο.

    σδωψχω

    Το σετ περιλαμβάνει επίσης, εναλλακτικές οδηγίες κατασκευής για να μετατρέψεις τον εκσκαφέα σε ένα  Mobile Aggregate Processing Plant. Όλη η διασκέδαση των Lego είναι η κατασκευή, οπότε με τις δύο αυτές επιλογές θα περάσεις αρκετό καιρό χτίζοντας!

    Πάω να σπάσω τον κουμπαρά μου τώρα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles