18.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Cloud Business Collaboration από την Epic: το απόλυτο εργαλείο για την εξ αποστάσεως εργασία

    Το Cloud Business Collaboration with Webex που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία CISCO και παρέχει σε όλες τις επιχειρήσεις, τα απαραίτητά εργαλεία για ευέλικτες και ασφαλείς λύσεις που προωθούν τη συνεργασία από οπουδήποτε σε πραγματικό χρόνο, παρουσιάζει στην αγορά η Epic.

    Πρόκειται για ένα προηγμένο προϊόν που φέρνει επανάσταση στον τομέα της επικοινωνίας των επιχειρήσεων, καθώς επιτρέπει στο ανθρώπινο δυναμικό κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, να εργάζεται από παντού μέσω cloud, με την εμπειρία εργασίας να παραμένει ανεπηρέαστη και παράλληλα να ενισχύεται η  παραγωγικότητα του.

    Με την εφαρμογή WebEx, η συνεργασία και η επικοινωνία αναβαθμίζονται, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να έχουν όλες τις υπηρεσίες -meeting, calling, file sharing, messaging-  κάτω από μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα.

    Η νέα υπηρεσία από την Epic Business ενσωματώνει εξελιγμένα χαρακτηριστικά σταθερής τηλεφωνίας σε κινητά, φορητούς υπολογιστές και tablet, οδηγώντας τις κλήσεις, τα μηνύματα, τις συσκέψεις και την ομαδική συνεργασία στο επόμενο επίπεδο. Ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια κάθε επιχείρησης που κάνει άμεση και εύκολη τη διαχείριση της επικοινωνίας χωρίς τη χρήση διαφορετικών εφαρμογών (skype, teams, wetransfer, telephony), καθώς οι δυνατότητες τους εντάσσονται στην υπηρεσία.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο www.epic.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles