25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Come together. H πιο “προκλητική” διαφήμιση στην ιστορία της βρετανικής τηλεόρασης

    Μερικές φορές, το να προκαλέσεις έχει απλά το σκοπό να κάνεις τον άλλο να σε προσέξει. Και για ένα λόγο σαν τον παρακάτω, ίσως και να υπάρχει σοβαρή δικαιολογία. Η νέα διαφήμιση “Come Together” του HIV/AIDS Alliance είναι ίσως από τις πιο τολμηρές που έχεις δει, χωρίς, ωστόσο, να φτάνει στο σημείο να ξεπερνάει τα όρια. Είναι όμως αρκούντως προκλητική, ενώ περιλαμβάνει μία σειρά από διαφορετικά ζευγάρια την ώρα ερωτικών συνευρέσεων κάθε είδους, έχοντας ως στόχο να ευαισθητοποιήσει όσον αφορά τη σημασία του ασφαλούς sex και της πρόληψης του ιού HIV, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

    come-together-01

    Η διαφήμιση, διάρκειας 60 δευτερολέπτων θα προβληθεί, μία και μοναδική φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Channel Four, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα. Η οργάνωση θα στείλει επιπλέον ένα box με sex toys, που περιλαμβάνει ένα προφυλακτικό, ένα feather tickler, μία καλύπτρα ματιών και λιπαντικό, στους πρώτους 5.000 που θα δωρίσουν 20 λίρες σε σκοπούς που σχετίζονται με το AIDS.

    come-together-02

    Και ενώ, ιστορικά, οι διαφημιστικές εκστρατείες για το AIDS έχουν ως στόχο σχεδόν πάντα μόνο την ομοφυλοφιλική κοινότητα, το εν λόγω σποτ απευθύνεται σε άτομα διαφορετικών ηλικιών, σεξουαλικού προσανατολισμού και προτιμήσεων και αυτό είναι που το κάνει ξεχωριστό.

    come-together-03

    Αν και είναι αρκετά τολμηρό (με χιουμοριστικές πάντως πινελιές και προσεκτική αισθητική), η πρόθεσή του δεν είναι να σοκάρει, αλλά να αφυπνίσει, σύμφωνα με τους υπευθύνους του.

    Δείτε το video.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles