22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η CyanogenMOD rom φθάνει τα 10.000.000 downloads και το demo video του Oppo N1 δείχνει το γιατί!

    Η γνωστή custom Android rom, CyanogenMOD, έφτασε ένα πολύ σημαντικό milestone στην ιστορία της, τα 10 εκατομμύρια downloads από τους χρήστες! Από τη σελίδα στατιστικών του μπορούμε να δούμε τα επιβεβαιωμένα installations που φθάνουν τα 5.447.142 και τα «ανεπίσημα» που βρίσκονται στα 4.579.284, σύνολο πάνω από 10.000.000! Με την έκδοση Nightly-10.1 να βρίσκεται μακράν πρώτη στις προτιμήσεις των χρηστών, με 1.158.159 εγκαταστάσεις!

    cyanogenmod (Small)

    Η επιτυχία της rom οφείλεται στην καλή φήμη που έχει λάβει στις τάξεις των χρηστών για τη σταθερότητά της, τα χαρακτηριστικά που προσφέρει σε σχέση με το stock Android αλλά και την ευκολία εγκατάστασης. Βέβαια, υπάρχουν πολλές, ακόμη, roms για Android συσκευές εκεί έξω, οι οποίες μπορούν να θεωρηθούν τουλάχιστον ισάξιες (αν όχι ανώτερές της), αλλά όχι το ίδιο δημοφιλείς.

    oppo-n1 (Small)

    Για να καταλάβετε το γιατί, δείτε το video demo του επερχόμενου Oppo N1 που θα φέρει από το εργοστάσιο τη CyanogenMOD rom εγκατεστημένη (χωρίς root access, όμως). Σε αυτό παρουσιάζονται οι δυνατότητες και λειτουργίες της, που την καθιστούν σε ορισμένους τομείς ανώτερη άλλων εκδόσεων. Το N1 κοστίζει €449 και σύντομα θα το δούμε στην αγορά.

    https://www.youtube.com/watch?v=VV-BPYgWDqc

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles