22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Cytanet: Σταθερός υποστηρικτής του Σώματος Προσκόπων Κύπρου

    cytanet proskopoi 1

    Σταθερός και διαχρονικός υποστηρικτής του Σώματος Προσκόπων Κύπρου η Cytanet, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Cyta για τους νέους και τα παιδιά. Η στήριξη της Cytanet,  αφορά και την ενεργό συμμετοχή της σε τοπικές και παγκόσμιας εμβέλειας εκδηλώσεις, όπως την  προσκοπική διοργάνωση Joti-Jota, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε διάφορα σημεία της Λευκωσίας.

    Ειδικότερα, το Joti-Jota, που διοργανώνεται κάθε χρόνο, έχει  σκοπό την επικοινωνία, αλληλογνωριμία και κτίσιμο σχέσεων μεταξύ όλων των προσκόπων σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω διαδικτύου (Joti Jamboree on the Internet) και μέσω ασύρματης επικοινωνίας (Jota Jamboree on the air).

    Η Cytanet, ενισχύοντας έμπρακτα το στόχο του προσκοπισμού για υγιή και ισορροπημένη σωματική, πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη των νέων, προσφέρει σταθερά από το 2010 διαδικτυακές υπηρεσίες στα κλιμάκια του Σώματος και στα 55 προσκοπικά συστήματα παγκύπρια που το αποτελούν.

    Επιπλέον, στόχος της συνεργασίας είναι η αξιοποίηση των προσκόπων ως πρεσβευτών του “κώδικα καλού διαδικτύου”, αρχίζοντας με τη δική τους εκπαίδευση σε θέματα σωστής συμπεριφοράς στο διαδίκτυο και συνεχίζοντας με τη μετάδοση στο κοινό των γνώσεων αυτών.

    Χτίζοντας στη διαχρονική συνεργασία τους και με πρωτοβουλία της Cytanet, φέτος η στήριξη του Σώματος, αποκτά μεγαλύτερη δυναμική, αφού έχουν προγραμματισθείς διάφορες δραστηριότητες που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τα ωφελήματα και το σημαντικό κοινωνικό του έργο, με ενέργειες που υπόσχονται να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες σε όσους συμμετέχουν.

    cytanet proskopoi 2

    cytanet proskopoi 3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles