18.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Cytavision: Mε τη ματιά του National Geographic Channel «Ζωντανά από το Διάστημα»!

    Την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά ένα μοναδικό ταξίδι πέρα από τη Στρατόσφαιρα, που θα μεταδοθεί από την Cytavision, μέσω του National Geographic Channel, σε ζωντανή σύνδεση με την ειδική εκπομπή «Ζωντανά από το Διάστημα».

    LiveFromSpace_2

    Πλοηγοί στο ταξίδι στο διάστημα θα είναι οι αστροναύτες Mastracchio και Wakata οι οποιοι θα δείξουν στους τηλεθεατές τον τρόπο για να απολαύσουν κάθε λεπτό της βόλτας πάνω από τη γη, αποκαλύπτοντας τους πώς είναι να ζει κανείς για μήνες σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας! Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της προβολής, ειδικοί επιστήμονες, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και ερευνητές της NASA θα εξηγούν τις διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται για να στεφθεί μια διαστημική αποστολή με επιτυχία.

    Ο Διαστημικός Σταθμός πραγματοποιεί μια ολοκληρωμένη πορεία γύρω από τη γη σε 90 λεπτά, πράγμα που σημαίνει πως κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι τηλεθεατές του National Geographic θα κάνουν… το γύρο του κόσμου! Ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία να δουν εκπληκτικές εικόνες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, όπως την ανατολή και τη δύση του ηλίου, τα φώτα των πιο φωτεινών πόλεων, τις μοναδικές αποχρώσεις που σχηματίζει το Βόρειο Σέλας, αλλά και φυσικά φαινόμενα όπως αστρικές καταιγίδες και διάττοντες αστέρες!

    Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του National Geographic Channel Howard T. Owens επεσήμανε ότι, κατά τη 2ωρη εκπομπή «Ζωντανά από το Διάστημα» θα πραγματοποιηθεί ζωντανή σύνδεση με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (International Space Station), καθώς και με το κέντρο ελέγχου του στο Houston. Μαζί με το τηλεοπτικό κοινό σε αυτό το ταξίδι στο διάστημα θα είναι και το πλήρωμα του διεθνούς διαστημικού σταθμού, οι αστροναύτες Rick Mastracchio και Koichi Wakata, όπως επίσης και ο γνωστός αστροναύτης Mike Massimino, ο οποίος θα συντονίζει τη ζωντανή σύνδεση από το Houston. Η εκπομπή θα προβληθεί ζωντανά στα κανάλια του National Geographic σε 170 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος.

    Να σημειωθεί επίσης ότι οι συνδρομητές της Cytavision έχουν στη διάθεσή τους, εκτός από το National Geographic Channel, τα πιο γνωστά κανάλια ντοκιμαντέρ που ξεδιπλώνουν μυστηριώδεις, ανεξερεύνητους, συναρπαστικούς κόσμους και καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα (Nat Geo Wild, History, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, Animal Planet και CBS Reality).

    LiveFromSpace_4

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles